söndag 14 april 2013

Uppsittarkvällen


Det är kväll. I vanliga fall skulle jag göra mig klar för sängen men inte nu. Ty just nu gör jag mig redo för en lång uppsittarkväll. Imorgon, mitt på dagen, ska jag nämligen på gastroskopi och jag får varken äta eller dricka några timmar innan undersökningen. Då vill jag sova så länge som möjligt för att inte plågas av törsten. Och tanken på slangen som ska föras ner i min stackars mage...  Men jag hoppas på att det blir mödan värt.

Idag har jag varit i skogen, sett det nya gröna gräset börja växa och mött ett rådjur. Det var de fina stunderna på dagen. Sedan exploderade det en bomb hemma hos mig och jag får anstränga mig för att inte dö av frustration. Att livet kan aldrig bli som man önskar sig. Men ju mer frustrerad jag känner mig desto mer vill jag ta rodret i egna händer.

3 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Hoppas du får lite lugnande innan de kör ner slangen. Jag har jättesvårt med den, gjorts 3 gånger redan.
Hoppas allt ordnar sig för dig ,jag har haft flera mycket jobbiga saker i mitt liv inom 1 år. Kämpar med mina operationer också , så det ska bli bättre på den fronten. Hur annat ordnar sig är oklart ännu.
Tänk varje morgon : Detta blir en bra dag ".. ibland säger jag det högt på morgonen.. Ha det bra ...Vet inget om dig men menar allt gott.. hoppas du förstår det

Anonym sa...

Hoppas det går bra, har själv gjort gastroskopi för flera år sen och det var inte så farligt.
Och du: alla liv är stora. Jag har alltid beundrat din blogg för du lyckas just att få de små tingen att bli intressanta! Kram!

Anna Stilla sa...

Tack så mycket Tarja och Soffy. Era ord betyder mycket för mig. Kram på Er.