lördag 13 april 2013

Startmotorn

Dottern min klagar på att jag inte bloggar på Anna Stilla - bloggen. I brist på nya inlägg läser hon de gamla. Det gör jag också med jämna mellanrum. Det är väldigt intressant att blicka bakåt och se sin egen väg genom livet. Att jag slutade blogga här berodde helt enkelt på att jag insåg att jag inte levde något stort liv. Men jag saknar dessa vardagsskriverier. Om några år kommer jag att bli frustrerad över att jag tog ifrån mig möjligheten att fortsätta med att blicka bakåt. Så från och med nu lovar jag mig själv att skriva och fotografera vardagen. Varje dag.    


Idag skulle jag iväg till Maria och fira hennes födelsedag. Men dagen blev inte som jag hade tänkt mig för startmotorn i vår blommiga hippiebil har gått sönder. Magnus fick loss motorn och upptäckte att det lät om  mackapären när man skakade på den. Tydligen var det inte alls bra men sådant begriper jag mig ej på. Men till och med jag, den tekniska analfabeten, fattade att något var fel när massor med små bitar ramlade ur motorn. 

4 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Ja, trasigt verkar det vara..
Nu skulle jag nog ha massa frågor varför det blir så--o sedan skulle jag inte orka lyssna..
Vardagen är väl lika viktig som nåt annat..

Anna Stilla sa...

Magnus har försökt förklara för mig "vad och varför" men han kunde lika gärna prata kinesiska med mig. "Tekniska" är definitivt inte det språket jag behärskar :)

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Hej Anna! Jag tycker att det är roligt att läsa dina inlägg. Precis som ditt liv är, stort eller litet!

Anna Stilla sa...

Tack Maria, det värmer.