lördag 3 november 2012

Det är ormbunkarnas fel. Bara så ni vet.




Att städa min lilla altan kan bli ett tidskrävande projekt. Speciellt om man har ormbunkar som växer längs staketet. Om man dessutom, som jag, tycker om sina ormbunkar då är nog altanstädningen en mission impossible. Egentligen skulle altanen vara städad för väldigt länge sedan men jag har jämt fått förhinder. Om jag inte har fått dem på den naturliga vägen då har jag hittat på några själv. Jag är extremt duktig på sådant. 

Idag skulle jag dock sluta med prokrastinering. Idag skulle altanen glänsa. Jag var laddad till 17!

Men så fick jag syn på ormbunkarna. De är ju så vackra, även på hösten!
Klart att man måste ta några bilder. Det skadar väl inget. Sedan kan jag städa.

Men sedan blev jag stelfrusen för man fryser rejält om man ligger på den leriga gräsmattan och försöker hålla kameran helt stilla. Nä, en stelfrusen människa kan knappast göra ett bra städjobb. Jag  bara blev tvungen att gå in och värma mig en stund. Medan jag väntade på att värmen skulle återvända till mina celler slog jag på datorn och slösurfade en stund. Under tiden blev jag hungrig.

Nu sitter jag här, äter pasta och undrar om jag någonsin kommer att städa altanen.
Jag kanske kan rentav vänta till våren. Den kommer ju om bara några månader...

4 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Det går ju inte att städa bort nåt så vackert.. helt rätt gjort..

Fröken Kråknäs på vift sa...

Nu vet vi att din altan blev städad och att fynd gjordes. Vilken tur att du sköt upp det uppdraget lite och tog fina foton på dina ormbunkar istället. Härligt fångade med vackert ljus.

Ha en skön lördagskväll!
Katarina

Anna Stilla sa...

Tack Tarja och Katarina!

Noomi sa...

Du tar så extremt vackra bilder Anna! Färgerna, skärpan, motiven och suddigheten... Finare än de stora tavlor man köper på IKEA, dina foton skulle platsa bland dom!