måndag 22 oktober 2012

Stiltje


Mitt liv är förvånansvärt stilla just nu. Jag trodde att det skulle hända lite mer men ibland blir jag förvånad över hur saker och ting utvecklas. Speciellt när de utvecklas som de själva behagar.

Redaktören, till ex. Hon har tystnat. Efter en kort mailväxling har jag inte hört något från henne. Varken bu eller bä. Jag har förberett mig på att så kan det bli så jag är inte överraskad. Däremot tycker jag att man kan faktiskt maila att man inte är intresserad. Hennes intresse svalnade när hon fick veta hur lite erfarenheter jag har. Och det kan jag förstå. Men ett kort nej, tack tar väl inte så mycket tid i en redaktörs anspråk. Men vad vet jag egentligen? Ännu ger jag inte upp utan tar sikte på nästa tidning! Att uppnå sina mål måste tydligen vara en kamp. Attans också.

Snart får jag lite ledigt och då kan jag sitta och fila på några texter. Jag trodde faktiskt att jag skulle bli mindre ledig. Jag tänkte rida och gå på min allra första ansiktsbehandling men varken min ridlärare eller hudterapeut har tid just när jag har tid. Väldigt typiskt måste jag säga.

Inga kommentarer: