onsdag 9 maj 2012

Somliga går i högklackat. Men inte jag.


Den kommande företagsfesten är inte den enda festen som jag ska gå på. Jag ska även på ett sommarbröllop och här finns det inte mycket att hymla om. Ett par finskor står på min inköpslista. Jag tror nämligen inte att gröna gummistövlar, grova läderkängor eller foträtta sandaler gör sig så bra på Johannas och Andreas stora dag. Så jag har skickat efter ett par supersöta högklackade sandaletter. Vad i hela världen fick mig att tro att jag skulle kunna gå i dessa? Äsch, tänkte jag, jag kan ha ett par platta skor i väskan och byta om senare. Men vad är då vitsen med att köpa dyra skor om man ska ha dem på sig i en halvtimme? Och förmodligen aldrig mer. Men skorna var så söta, så himla söta. De där fjärilarna blev jag direkt dunderkär i. Jag skulle kunna sova med de skorna på. Av rent praktiska skäl har jag inte gjort det. Däremot har jag sovit bredvid dem. Men idag, när jag vaknade, då sa jag adjö till skorna och skickade dem tillbaka. Väldigt typiskt mig.

6 kommentarer:

cruella sa...

Men vet du, fina ballerinor dräller det av denna säsong!

Johanna sa...

I know the feeling, jag håller på och letar ihjäl mig efter ett par fina och mjuka ballerinaskor att ha på bröllopet. Men de där skorna var fantastiskt fina! Vart köpte du dom?

Anonym sa...

Väldigt söta, men väldigt förståeligt att du skickade tillbaka dem. Det hade nog jag också gjort!

Anonym sa...

Anna, som förestånde insändare sa, det finns massor med jätte söta ballerina skor i år o det går ju alldeles utmärkt att ha på sig=) Vi ska ju kunna dansa natten lång=) Kramar// Emelie

Raija sa...

Nej nej nej....varför skickade du tillbaka de här underbart söta skorna. Du kunde ha tränat att gå i dom. De är ju helt otroligt fina. Och sen senare byta till lägre skor, när fötterna är trötta på festande.

Anna Stilla sa...

Raija, så sa min dotter med. Att jag kan ju träna att gå i högklackat :)

Jag kommer nog att köpa ett bar ballerina, Emelie. För dansa, det ska vi göra!