fredag 16 mars 2012

Förberedelser

Jisses vad det är svårt att välja festkläder. I synnerhet om man äger tre par brallor från Blue Wear men inga finbyxor. I för sig vantrivs jag i finbyxor så brist på dessa framkallar inte så stor garderobångest hos mig. Däremot bristen på något lagom party-party har fått mig att riva upp garderoben och testa alla möjliga klädkombinationer. Sara och Danielle rynkade på näsan. 

- Vi släpper inte ut dig om du ser ut så här!

När kläderna kändes klara då fick jag ta itu med hårproblemet. Jag lockade håret men såg ut som en höstack. Jag plattade håret men såg bara moloken ut. Inte ska man väl ha just den looken på årets kanske enda partaj? Nä, håret får vara som det är. Tvättat men inte rört.  

Och med handen på hjärtat, de bästa partykvällarna som jag minns var sådana som jag inte var riktigt fixad till. På mitt livs första och roligaste disco hade jag tygskor och trasiga jeans. Jag skulle egentligen vara på ett strandparty men det blev inställt. Så vi gick till en night club och roade oss för fulla muggar. Bland alla vamper som hängde i baren och smuttade på sina drinkar. Milda makter vilken rolig natt det var då. Ikväll, 20 år senare, hoppas jag på en repris.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får en jättekul kväll! Gissar att du blev jättefin!

Anna Stilla sa...

Soffy, jag vet inte om jag blev jättefin men jag valde en svart klänning. Roligt att se kommnetarer från dig! Tack och kram.