torsdag 29 september 2011

Knasigheter


Ack, jag vet inte var jag ska börja. Den här torsdagen har bjudit på så många knasigheter att det är nästan lite löjligt. Knasigheten nummer ett inträffade utanför Hemköp där jag och Sara skulle träffas. Men ingen Sara dök upp och jag började känna en viss irritation. Så jag ringde upp henne. Hon påstod att hon var utanför Hemköp. Som avtalat. Ni som har varit utanför Hemköp i Gallerian vet att det inte går att missa varandra där. Men det gjorde vi. För vi stod på varsin sida av en pelare. Av alla platser. Jisses. Det gick inte lång tid innan det var dags för nästa knasighet. Den här gången strax före föräldramötet i Saras skola. Jag rusade in i sista stunden och gick fram till Lisas pappa. Honom har jag pratat med på telefon och Sara och Lisa är typ bästisar. Men jag har aldrig träffat pappan så jag tyckte att det var på tiden.

- Hej, jag heter Anna Stilla och jag är mamma till Sara.
- Hej.

Jag räckte fram min hand, log brett och väntade på en reaktion. Men pappan bara stirrade på mig och väntade nog på fortsättningen.

- Ja, för du är väl pappa till Lisa.
- Nej, min son heter Kalle. 

Very, very pinsam situation.

Sedan fick vi titta på ungdomarnas dansuppvisning. Vi fick lite information om vad som gäller när man går det estetiska programmet och så... ja, just det. Sedan sabbade jag skolans nätverk.


För så fort jag klistrade mig vid skolans dator då pajade den.
Suck.

1 kommentar:

kama sa...

Sciskam Aniu ....