onsdag 14 september 2011

Kläder


Kläder är vårt signum. Med hjälp av kläder talar vi för omgivningen vilka vi är, vad vi värdesätter och tycker om. Även om man påstår att man inte bryr sig om kläder så tror jag att man gör det i alla fall. Man kanske inte bryr sig om trender, färger, prislappen, var kläderna kommer ifrån osv. Men då lägger man vikten på klädernas funktionalitet istället. Eller något annat. Så... man bryr sig i slutändan om vad man sätter på sig. Jag har alltid gillat den bohemiska stilen. Ni vet, volangkjolar, sjalar, lager på lager osv. Numera kan jag dock aldrig klä mig på det sättet. Det saknas tillfällen till det liksom. Jag jobbar åt ett av världens största modeföretag men jag går runt iklädd arbetsbyxor och unisex t-shirtar. På min arbetsplats har vi ingen klädpolicy men det är praktiskt med ett par brallor från Blue Wear helt enkelt. 

Med varje vecka som går blir mitt behov att klä mig på mitt sätt starkare och starkare. Så idag har jag bränt 135 kr på Myrorna och köpt färgglada tröjor och en volangkjol. Nu gäller det att bli riktigt modig och ha dem faktiskt på sig i en annars så färglös miljö.   

5 kommentarer:

Libe sa...

Klart att du vågar :) och du kanske blir den som sätter en ny tränd på jobbet ;) och får alla att bli färgglada

Viktoria sa...

Härligt! Jag brukar ha röda jeans och en knallrosa långärmad t-shirt på jobbet bara för att liva upp. Dagarna känns lite gladare när man är glatt klädd.

Jeanette Nord sa...

Klart du vågar! Om inte, så kan du ju börja med att piffa upp blåbyxorna med lite broderier här och var. Sen skall du se att resten av färgglädjen och modet kommer på köpet!

Kram på dig!

Maria sa...

Ja, du vågar!

Jag gillar att klä mig som jag har lust till och dagar då jag mosar omkring i typ träningskläder blir liksom inte lika fina. Även om jag bara arbetar hemma, så vill jag känna mig fin. Det höjer upp mig!

Laila sa...

Härligt att få ta sig råd att köpa lite nytt till sin garderob!
Det behövs färg på ett sånt jobb så heja dig :-)