onsdag 31 augusti 2011

Sista vecka


I våras blev jag anställd av ett bemanningsföretag och arbetade på inringning på HM. Innan sommaren fick jag ett sommarvik där, dock fortfarande som en inhyrd konsult. Det här är den sista veckan av sommarvikariatet. Men även den sista veckan inom bemanningsföretaget. Från och med måndag blir jag anställd direkt av HM. De har erbjudit mig ett längre vikariat och jag har tackat ja. Idag har jag skrivit på anställningsavtalet. Tjoho! Jag vet inte vem som är gladast. Jag som får en fast inkomst (dessutom en hyfsat bra sådan) eller Sara som tänker nyttja mina personalrabatter. Nu återstår bara att maila till en annan personalchef och tacka nej till den tjänsten som jag blev erbjuden i samma veva som jag fick erbjudandet om att gå över till HM. Det är märkligt det där... När man söker jobb som en tok så är det helt dött på den fronten. Men så fort man får en anställning så regnar det tjänster över en. Jag förstår mig inte på den ekvationen.  

9 kommentarer:

Laila sa...

Vilka härliga nyheter! Ett jätte grattis till dig gumman ♥

Anonym sa...

GRATTIS!

Ketchupeffekten Anna.....först ingenting...sen ingenting...och sedan kommer allt på samma gång :)))

Kram från Christin

Mia sa...

Vilken känsla när allt löser sig. Hoppas jag själv får uppleva detta snarast, då jag också är i söka-jobb-svängen. Visserligen har jag ett fast ½-tidsjobb, men min kropp orkar inte med de arbetsuppgifterna längre. Önskar dig en fin dag!
// Mia

Libe sa...

Grattis :) visst är det härligt när det äntligen flyter på som man önskar !

Anonym sa...

Grattis <3

Jeanette Nord sa...

Världens STÖRSTA grattiskram till dig!

/ Jeanette

cruella sa...

Jätteglad för din skull! Och inte ett dugg förvånad, du verkar vara en väldigt rejäl människa och det är en mycket fin komplimang:-)

Anonym sa...

Grattis, åh vad glad jag blir !! Så skönt med en lön varje månad :) Kram Madde (i kholm)

Raija sa...

Grattis...underbart att du fick bli kvar där och hoppas vikariatet är riktigt långt.