onsdag 17 mars 2010

Alldeles för få timmar



Jag vill tacka alla Er som kommer till min blogg. När jag startade bloggen trodde jag att min läsargrupp skulle bestå av min mamma och Martin. Under de fem åren som bloggen har funnits i cyberrymden har antalet läsare ökat markant. Det gör mitt bloggande ännu mera lustfyllt. Därför blir jag extra ledsen när jag upptäcker att jag inte är så bra på att ge feedback själv. Under den sista tiden har jag blivit rent av usel på att kommentera hos Er. Usch på mig, jag ger mig själv en spark i baken ska ni veta. Orsaken till min tystnad i era bloggar är inte faktum att jag inte gillar dem utan en enorm tidsbrist. Sedan jag började tänka på allvar på det där med att starta eget har mina dagar blivit proppfyllda. Läsning, kurser och träffar, planering... Varenda vaken tanke kretsar runt mitt företag. Jag klagar absolut inte, det är så skoj att ha ett mål att sträva mot. Det är verkligen roligt. Jag önskar dock att tiden räckte till fler roligheter än så.

5 kommentarer:

Persilja sa...

ÄSCH! Tänk inte en sekund på sånt! Bloggande ska vara kul och endast för dig. Det är en värld där du kan vara egoistisk. Dvs tänka på dig själv enbart. För börjar du känna tvång är ju nöjet bortblåst. Fokusera du på ditt företag. Jag är imponerad av din fokus!

Pia sa...

Håller med "Persilja"-bloggandet ska vara kul, ska ge dig något, inte ta din energi....Lycka till!

Nitida sa...

Persilja har så rätt....det ska vara roligt att blogga och inget tvång alls.....är nyfiken på vad du ska göra i ditt företag... :o)

Anonym sa...

Martin läser fortfarande, även om jag inte kommenterar särskilt mycket.
Själv bloggar jag inte, jag får ju betalt för att "blogga" så varför skriva gratis?

Ha det gôtt!

Anna Stilla sa...

Tack så mycket!

Martin, roligt att du är kvar. I 5 år har du stått ut med min blogg! Inte illa!