torsdag 21 januari 2010

Skridskoprinsessa





För 30 år sedan gjorde jag mitt första, enda och väldigt misslyckade försök att åka skridskor. Jag trodde jag var klar med den konsten men icke. Livet hade andra planer för mig. Idag har jag nämligen åkt skridskor för andra gången. Förutom mig och Magnus (som är grym på att åka skridskor) fanns det en skolklass på isen. Små, rödkindade och rara flickor åkte runt mig och frågade kan du inte åka skridskor?

5 kommentarer:

Clara sa...

:)
Nej men hallegud, så söt du är Anna :)))

Kunde lika gärna varit jag...vi gör piruetter likadant, du och jag......gulligt av Magnus att komma med små uppmuntrande ord :)
Tack för att du visade detta , Anna....det piggade upp!
Kramar från clara

Anonym sa...

Så rart :)

smultron sa...

Vilken fin film! Och vad bra att barnen fick se en vuxen som törs prova. När jag var höggravid med tvåan följde vi med dotterns klass till skridskobanan. Dottern våndades så för att hon inte kunde. Alla var tvungna att åka, sa hennes bägge fröknar som stod och tittade på. Min make som lekte på isen frågade varför fröknarna inte åkte pch dom svarade att det var för dom inte kunde!!

Naturligtvis skulle dom ha snörat på sig skridskorna och visat barnen att det är okej att inte kunna allt. Även vuxna kan inte allting och det måste man inte heller.

Ancan sa...

Härlig film <3

Själv var jag en ganska duktig skridskoprinsessa som liten, med snurrar,volter och annat på repetoaren...

Det blir ganska pinsamt för mina barn när jag tror att jag nu, 40 kilo tyngre och 40 år äldre tror att jag fortfarande är lika duktig...

Men å andra sidan så bjuder jag ju på en massa skratt samtidigt, för skrattar åt mig det gör dom numera - hysteriskt :)

kama sa...

Zdolna dziewczynka :)