måndag 16 november 2009

Sagopåsar



Idéen om en sagoverkstad har jag burit länge inom mig. Jag tror inte att under de senaste 4 - 5 åren har det gått en enda dag utan att jag har tänkt på den. Det känns som en lång tidsperiod. Fast nu har jag bestämt mig för att inte enbart tänka på Sagoverkstad utan även göra något praktiskt. Något som förenar min stora kärlek till sagor, loppisar och pyssel.

Mina händer darrar och mitt hjärta klappar som en tok ska ni veta. För jag har lämnat den trygga fasaden av tankar och öppnat en blogg där jag kommer att lägga ut sagomaterial till salu. Sagopåsar, handdockor och annat som man inte kan leva utan. Ni är jättevälkomna att ta en titt på Sagoverkstaden. Men glöm inte att den går fortfarande i blöjor :) Och så klart, jag kommer att blogga i Anna Stilla - bloggen som vanligt.

9 kommentarer:

Estella sa...

Å vad häftigt och orginellt!!! Skulle köpa direkt om jag hade något barn i närheten... Önskar dig ett stort lycka till! Kram

Nitida sa...

Har varit inne och kikat på Sagoverkstaden och tycker idén är underbar. Så skoj att kunna läsa sagorna och ha figurer att leka med samtidigt. LYCKA TIL önskar jag dig.

Anonym sa...

Å Anna, jag blir så glad så det spritter i hjärtat! Jag visste väl att du hade det inom dig, så fint, så smart, så kreativt! KRAM!

Persilja sa...

Publicera inte denna kommentar. :)
Imorrn vill jag skriva om dig och denna idé som jag älskar älskar älskar!!!!!!!!
Men jag ger dig en chans att höja priset! :):):) Seriöst Anna! Du kan ta åtminstone 400. Denna kommentar hör ihop med en jag skrev inne på sagobloggen..! Läs den också!!!!

Anna Stilla sa...

Attans, nu har jag publicerat den :) Persilja, jag älskar dig med en riktig cyberspacelove!

Annelie sa...

Åh, det här hade varit perfekt om min dotter hade varit lite yngre. Vilka ljuvliga påsar!

smultron sa...

Underbart! Jag har varit inne och kikat. Bra idé. Min son berättade Sagan om den lilla lilla gumman för mig på dagis just med hjälp av små saker på det här sättet :)

Fundera grönt sa...

Grattis till Sagoverkstaden! Underbar idé!

Mimson sa...

Så underbara och kärleksfulla påsar!!!!