söndag 8 november 2009

Livet runt bäcken nr 8



Om ni bara visste hur motigt det kändes att gå till bäcken för att ta månadsbilden. Jag hade till och med funderat på att avsluta projektet. Ingen skulle märka något, tänkte jag. För det är bara jag själv som tvingar mig till att gå och ta mina månadsbilder. Jag klurade och klurade. Jag la nog mer energi på att hitta på ursäkter till varför jag skulle låta bli att gå och fota än promenaden till bäcken krävde. Men till slut lyckades jag med att övervinna mig själv och traskade iväg. Nu är det bara fyra månader kvar :)



6 kommentarer:

Jeanette Nord sa...

Inte får du sluta nu! Jag vill se bäcken i vinterskrud!

Kram
Jeanette

Annelie sa...

Du är så klok med dina kommentarer. Tack.

Nitida sa...

Underbar bild med lövet på mossan.

Inte ska du sluta med månadbilderna på bäcken, för jag tittar på dem och förundras över naturens gång och färgerna som förändras hela tiden. Funderar själv på att starta ett sånt projekt.

Du är så välkommen till Djurskyddet. Vi kommer ha öppet hus den 28 och 29 nov. Det står mer på hemsidan om det. Jag kommer vara där på söndagen, så det vore kul om du kan titta över då.

Jag tror inte katter tänker som oss när det gäller att få ungar. Det man märker när man haft många katter, är att de blir lugnare av en sterilisation. Då far inte hormonerna upp och ner och stökar till humöret. De behåller inte heller kontakten med sina ungar, som människor gör. Det är väldigt tydligt att de stöter bort sina ungar vid en viss ålder och vill sen inte ha mer kontakt med dem. Så jag har inte den erfarenheten att de skulle lida av att inte få en kull.

smultron sa...

Jag skulle genast märka det! Det är ett jättebra projekt :)

Erik sa...

Jag gillar dina bilder. Nu har jag själv slarvat med månadsbilden i flera månader... men du får inte sluta! (Ingen vettig logik i detta.) Gillar dina foton mycket, men det vet du redan ;-)

Anna Stilla sa...

Tack så mycket!