lördag 14 mars 2009

Syndigt gott



Kanelbullen var den första svenska smaken som jag introducerade för min polska familj för 15 år sedan. Pärlsocker och bullformar var okända på den polska marknaden så jag brukade förse både min mamma och min syster med det. För båda två förälskade sig i kanelbullen.

Idag har jag bakat kanelbullar enligt Leila Lindholms recept. Jag kommer nog aldrig mer att använda ett annat recept än det som jag har hittat i A piece of cake. Nu gör jag förstås gratis reklam åt Leila men det förtjänar hennes bullar. Absolut. Degen blir så saftig och bullarna bara försvinner i munnen. Syndigt gott...

2 kommentarer:

Maria sa...

Och här sitter jag och har inte ätit frukost ännu...jag blir HUNGRIG!!

Unknown sa...

Länge sen jag bakade...bara doften är så rogivande och ljuvlig...och kanelbullar är såå goda!
Jag klipper mina på ett speciellt sätt, och så gör jag dom rätt stora...NÄR jag nu bakar vill säga :-)))

Kram & Solstrålar
från Eva