tisdag 24 februari 2009

Inga böcker. Ingen vante heller.



Har ni fyndat på bokrean?

Jag har inte det. Det lustiga är att jag plockade faktiskt en rejäl trave med böcker. Sedan började jag räkna hur mycket det skulle kosta mig. Alldeles för mycket så jag började sortera bort. Jag sorterade och sorterade och till slut hade jag bara en bok i handen. Jag lyfte på blicken och fick syn på den långa kön till kassan. Att stå i den för att köpa en enda bok verkade lite onödigt. Man kanske skulle kunna köpa den där boken också, och kanske den där...

Jag skulle nog köpa en del om jag inte hade upptäckt att jag tappade min vante. Jag kan inte leva utan vantar och mina reservvantar har jag redan lånat ut till Sara. Jag la ifrån mig mina böcker och började leta efter den borttappade vanten. Jag letade bland bokhögar, under hyllorna, mellan människornas fötter. Jag letade under stolen och precis överallt. Vanten var spårlöst försvunnen. Ledsen som jag blev gick jag därifrån utan varken vanten eller några böcker.

8 kommentarer:

Maria sa...

Jag orkar inte trängas på rean så jag beställde några på nätet...

Anna Stilla sa...

Kan man beställe reaböcker nätet? Det har jag missat.

Anonym sa...

Biblioteken har alla de böcker man kan önska sig.De till och med tar hem eller köper in för att få nöjda kunder.Gäller även kommundels biblioteken.
HL

Anonym sa...

Vi var en kort sväng igår, köpte en barnläkarbok och en virkbok för 200:- totalt. Helt ok, för jag vill inte spendera en massa pengar heller. Bokus och alla andra ställen har jättebilliga böcker nu, även Bokia har nätrea.

Monika sa...

Ja lättast är nätet, lugn o ro och böckerna till dörren...
Hälsningar
Monika

Ancan sa...

Söker man på "bokrea" så kan man hitta de mest härliga saker...som din fina blogg tex... blev fast här en stund.

Jag fuskar oxå , och betsäller via nätet.

Anonym sa...

Det föll mig helt ur skallen att bokrean började i tisdags. Idag stötte jag på en kompis som hade hittat två böcker och sa att det redan var urplockat. Tror jag drar en repa in till city imorgon och kollar om jag hittar något. Gillar din text, liknande har hänt mig tidigare ;-) Ibland när jag börjar rensa ur blir det inget kvar!

Anonym sa...

Kanske sista bilden på statt innan lågorna slog ut den anrika byggnaden.
Christina