söndag 22 februari 2009

En broderad dröm



Jag surfade in hos Raja och hittade dessa stövlar...

Jag dreglar, stönar, längtar, slickar mig om munnen, flåsar och åtrar. Oj vad jag älskar bohostilen, broderier, paljetter, volangkjolar och stora sjalar. Ibland kräver livet att jag klär mig i något som är lite mer dämpat. Men när det är över så tar jag på mig mina riktiga kläder och känner mig hel igen. Ju äldre jag är desto viktigare det är för mig att känna mig så där hel. Om jag försöker följa trender då splittras jag. Hjärtat vill åt det ena hållet medan hjärnan försöker dra åt det andra. Då och då frågar jag mig själv om jag inte kan vara normal, som alla andra. För ibland längtar jag till att inte sticka ut alltför mycket, att försvinna i mängden. Men alla mina försök att bli så där lagom normal har jag misslyckats med. Så nu försöker jag inte alls. Jag är jag, jag älskar det jag älskar och jag får leva med det resten av livet. Men ack, livet skulle bli så mycket bättre om jag gick runt i dessa underbara stövlar.

8 kommentarer:

Birgitta sa...

Häftiga grejer,men inte min stil dock. Är nog lite mera dämpad, även om jag är förtjust i lite skojiga mössor.

Kramar Birgitta

Anonym sa...

Med blommiga stövlar syns inte fötterna på sommarens blomsteräng.
Hälsar HL

Jeanette Nord sa...

Oh, det var nog det härligaste jag sett. Nu har du väckt min längtan också.... Fast jag antar att de inte finns i strl 41? Utan bara i pyttesmå frökenfina fotstorlekar och inte modell elefant som jag kräver. Men oj så lyckligt jag hade svävat, studsat, dansat fram i dessa!

Vill ha, vill ha, vill ha!
Jeanette

Sömsmånen sa...

Jag tycker stövlarna är helt normala! Och underbara.

Anonym sa...

Jättefina! En kompis till mig hade dem på senaste tjejträffen och blev mycket beundrad. Men hon hade en ganska dämpad stil på resten av kläderna, helsvart tror jag.

Myownhome sa...

Hej!
Om du har tid och lust får du gärna kika in på min blogg där jag har en liten utmaning till dej!

Vore kul att läsa dina svar om du antar "utmaningen"!!

Kram //Johanna

puck sa...

Ja visst är dom de mest underbara stövlar som finns! Jag köpte ett par med midnattsblå bakgrund och vackra broderade blommor på. Jag har sulat dom också, kommer nämligen osulade. Tyvärr så passar dom inte, och jag har aldrig kunnat använda dom. Om någon planerar att köpa ett par i str 40 så kontakta gärna mig, mina är till salu för ett bra pris.

Anonym sa...

Hej

Stövlarna är fantastiska. Finns till ett mycket billigare pris hos www.evainparadiso.se

Mvh Madde