tisdag 27 januari 2009

Babushka - feber



Jag tror att jag har fått en riktig Babushka - feber. För några dagar sedan snubblade jag nämligen över Mels Brushes och blev fast. Det enda som behövs är Photoshop och obegränsat med tid. Jag har både det ena och det andra så en kväll satt jag och ritade en hel armé med Babushkor. Tre av dem får ni se här i bloggen. Med hjälp av Mels penslar har jag även piffat upp min header.




På internet kan man hitta otroligt många olika Babushkor. Dessa kommer från Great Russian Gifts. Jag hade liknande Babushkor som liten. Någonstans bland mina minnessaker har jag kvar den allra minsta Babushka. Någon gång ska jag gräva fram den. Det kan jag inte göra på en gång för när jag tar fram minneslådan (som väger säkert 10 kg) då börjar jag titta på allt som den innehåller. Barnens första huvudfotingar, gamla kärleksbrev, biljetter och allt annat som symboliserar delar av mitt liv. Jag blir sentimental och tid och rum slutar existera.




Jag har sytt mina alldeles egna babushkor. De har flyttat in i Stillas Shop.

5 kommentarer:

Maria sa...

Jag är också förtjust i babuschkor. Köpte några som väggdekorationer igår.
Dina sydda är söta, kanske kusiner med mina sydda? =)
SKa kolla in de där penslarna!

Anonym sa...

Så fint du har sytt, de är verkligen jättecharmiga! Och din header "passar" fig jättebra! Nu ska jag kolla in den där sidan.

Anonym sa...

Vad fina de är, dina dockor! Tack för tipset om penslarna, numera nerladdade ;-). Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Jag gillar också dem och vilka fina du har gjort!
Kram Lallis

Anonym sa...

Väldigt fina både dockorna och headern. Ska kolla vad Mels Brushes är för något... verkar spännande.