tisdag 9 september 2008

Den långhårige, den beväpnade och den rätte

Jag tillhör den sorten kvinnor som alltid faller för samma typ av män. Tills man träffar den rätte så att säga. Eftersom jag har lätt att bli kär så under mina 36 vårar har jag hunnit samla en hel hög med hjältar.



Hjälte nummer ett hette Janosik. Han levde kring sekelskiftet 1600/1700 i Tatrabergen. Han rånade de rika och gav allt till de fattiga. Han hade långt hår och i mina flickögon var han så jäkla snygg. Åren gick men jag gav inte upp mina idealer...



Jag blev nämligen kär i Robin Hood. Han tog från de rika och gav till de fattiga. Och så hade han långt hår. Jag skulle vara kär i Robin än idag om jag inte blev kär i en annan.




Antonio Banderas i Desperado. Han tar från de rika, han tar från de fattiga och han dödar alla. Men han har en djävulskt förtrollande blick och långt hår.

Anar ni mönstret?

Jag faller alltid för långhåriga män.

Desto konstigare att min absoluta kärlek ser ut som han gör... :)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Rätt Robin Hood var det oxå *s* Jag var nog lite småkär i han jag med...

Anonym sa...

Den kärleken, den kärleken! :-)

Anonym sa...

Ja, så kan det gå! Men det kanske är så att du gillar den drastiska frisyren och inget mesigt mittemellan? Själv har jag alltid haft en förkärlek till trummisar, det var Animals i mupparna och sen Larry i U2. Och nu en alldeles egen♥

Anonym sa...

Snygg kille och tjej!

Fru Mju sa...

hih
tack för det skrattet! vilket härligt inlägg och en underbar blogg!

Anonym sa...

Helt underbart, Anna! De idealen och den kärleken ...

Håller med dig: Jag föll också alltid för långt hår - förr!

Kram!