torsdag 11 september 2008

Bloggens nya kläder

Jag är ombytlig.
Idag har jag ändrat på bloggens utseende fast jag vet inte hur länge jag orkar med bloggen i sådana här kläder.

Egentligen vill jag sitta här och leka mer men den kalla verkligheten påkallar min uppmärksamhet. Jag måste bege mig till köket och fixa lite mat åt familjen som börjar droppa in.

Det får bli renskav, potatisgratäng, svampsås (jag plockade svamp igår) och broccoli.

Vi äter renskav och älgskav ganska ofta. Det är så enkelt att tillaga, smakar gott och jag vill tro att kött från vilda djur är relativt rent (befriat från olika tillsatta hormoner och andra obehagligheter)
LITE SENARE SAMMA DAG:
Efter maten upptäckte jag att attans, det nya utseendet är inte precis som jag hade tänkt mig så jag ska göra om det. Igen. Så går det till när man har mycket att göra och hittar på alla möjliga ursäkter att slippa det. Som till ex pilla på bloggen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur tillagar du renskaven? Jag älskar renskav men andreas har aldrig provat och han är extremt tveksam men om jag säger att jag har ett ordentligt recept så kanske han ger med sig! =)

Maria sa...

Roligt att din blogg ändras lite ibland. Man känner sig hemma ändå!

Anonym sa...

Jodå, dom plockar upp möbelbitarna efter sig, det ligger några jättesmå bitar kvar men inte en hel möbel. Jag tittade efter, väldigt mysko är det!

Sömsmånen sa...

Guud, så gott!!

Anonym sa...

Renskav, viltskav... håller med om att det både är gott och relativt enkelt att laga till. Vi brukar också göra det då och då. Svartvinbärsgele är ett måste till! Lite sakralt utseende på bloggen, tycker jag. Men detta sagt som något positivt. Du kan säkert ändra om mer, men det finns något vilsamt, kontemplerande i bloggens nya utseende.
Jag har hittills inte lagt ner något arbete alls på utseendet själv. Det är bara innehållet som spelar roll för mig. Och bristen på tid och kunskap om hur man snickrar om i sin blogg. Så börjar jag fundera på att byta blogg. Har kikat runt, men knepigt besluta mig för vilken bloggvärd jag ska välja... Så för stunden är jag kvar. Vi får se, längre fram ;-)

Anonym sa...

Det lät som en jättegod middag!
Härligt med svampfynd.

PS. Bloggen ser alltid fin ut, hur du än ändrar, tycker jag.

Kramar!