torsdag 3 juli 2008

En dag på stranden



Någon gång under morgonkaffet bestämde vi oss att åka till stranden. Jag slängde mig på cykeln för att cykla till ICA och köpa några ostfrallor (mina favoriter i bröddisken) och en baddräkt. Jag har blivit en riktig strandundvikare och därför äger jag ingen lämplig klädsel för det ändamålet. Jag orkar inte ligga på filten och stekas i många timmar. Ännu mindre orkar jag bada i kallt vatten. Men idag... Idag försökte jag minnas hur roligt jag brukade ha som liten på stranden. Jag blev så nostalgisk att jag köpte en baddräkt.

Sedan åkte vi till stranden. Jag badade inte, vatten var ju kallt. Men vi spelade kort och barnen fuskade. Nosan badade. Vi åt ostfrallor och glass. Vi umgicks och hade roligt. Jag fotade familjen och sedan bad jag min käre Magnus att ta ett kort på mig och barnen. Oftast är det jag som står bakom kameran så jag har egentligen väldigt få bilder på mig själv. Jag var väldigt tydlig i min önska att inte ta kort på min mage. Och vad gör min älskling? Bam och tar ett kort på mina valkar. Och sedan påstår han att det inte är valkar utan mina kvinnliga former. Så det där kortet får ni inte se! Istället lägger jag ut en bild på min skugga. Heja skuggan! Den är VÄLDIGT smickrande! I synnerhet om man ställer sig i rätt vinkel.

Om ni tittar noga på bilden ovanför då kan ni få se att Magnus bär på "någon". Det är Nosan han bär på. Nosan är en riktig badkruka. Jag har sett hundar som blir som tokar när de får se vatten. Men inte Nosan. Hon föredrar att sola. Fast Magnus kör lite simträning med henne då och då.


7 kommentarer:

Anna sa...

Hej Anna!

Ledsen att göra dig hur besviken som helst men jag syr inte lapptäckena själv. Jag har 400 kvinnor i Indien som del i ett välfärdsprojekt som syr och kviltar för hand. Dom får rättvisa löner och skickar sina barn till skolan för del av pengarna. So sorry! Har sytt ett en gång i tiden dock. Jag tror det var 2 i.b. Två år innan barn! Du vet, då man hade tid!

Lisa

Jeanette Nord sa...

Ha,ha det där med skuggan skall jag testa! Snabbaste bantningsmetoden nånsin! Vilken härlig dag ni hade!

Kollade in din Recycle shop och den är JÄTTEFIN! Och kanonsnygga väskor! Tycker du gör helt rätt som startar en liten bloggshop. Du gör så mycket fina grejor och recycling ligger ju helt rätt i tiden. Du ska se att en ny karriär som recycle designer lurar runt knuten....

Även jag har funderat på en liten bloggshop. Det är ju hur kul som helst att skapa men jag skapar som bäst när det är en gåva till andra. Det är liksom roligare att lägga ner sin själ då. Men kanske det kan kännas lika roligt att skapa något som andra skulle vilja köpa? Som sagt jag funderar och funderar....och nu blev du min inspirationskälla!

Kram på dig och lycka till med shopen!

Jeanette

Anonym sa...

Jag gillar också skuggan...Den visar allt men ingenting...
Nu måste jag kolla in din shop!!!

Anonym sa...

Ja våran hund är precis som sin matte - föredrar alla gånger solen framför kallt badvatten :D

Millis sa...

Jättefin skuggbild!
Vad nyfiken jag blev på
din recycle shop...kilar in och tittar med en gång.

Anonym sa...

Ja, det är trevligt med skuggbilder, skavanker suddas ut...
Fotot överst ser nästan ut som ett stort hav, men det är väl Mälaren? Få se när värmen i vattnet når badvänlig temperatur. Det är ganska kallt, burr.

Birgitta sa...

Du verkar ha en härlig man som uppskattar det som finns hos dej, även om du tycker det är för mycket. En mysig dag verkar ni ha haft. Kramar Birgitta