onsdag 30 april 2008

Var är pengarna?

För några dagar sedan var jag ute för att köpa ett par nya byxor och några sommartröjor eftersom jag har blivit några (läs: ganska många) kilo rundare. Det var en varm dag och jag var inte riktigt klädd för sommarvärme. Jag kände hur kladdig jag var om kroppen. Då kändes det inte roligt att ställa sig i provhytten och prova nya kläder.

På Kapp Ahl hittade jag ett par jeans, en kjol och några sommarblusar som jag trodde skulle passa mig. Svettig som jag var betalade jag för dom utan att prova och försäkrade mig om att öppet köp gäller. Det gällde och det var inga problem med att lämna de plaggen som inte passade mig.

Problemet kom när jag imorse upptäckte att returpengarna inte hade kommit till mitt konto. Jag, en dum människa, betalade med kort och därför har Kapp Ahl reglerat även returen via kortet. Nu måste jag cykla till stan och börja strida för mina 700 kr! Affären kommer att hänvisa mig till banken och banken i sin tur till äffären.

Jag avskyr sådant, verkligen, verkligen, verkligen...

3 kommentarer:

Anonym sa...

usch det är alltid jobbigt när det strular! Och det var ju rätt mycket pengar det handlar om oxå.... Hoppas det löser sig!

Anonym sa...

Hoppas det löser sig, vilken onödig grej! Det skulle inte Stig Helmer gillat ;)

Anonym sa...

Glömde önska dig en trevlig Valborg!