måndag 7 april 2008

Ska jag eller ska jag inte




Jag känner mig rastlös och obeslutsam. Ett viktigt beslut ska fattas och jag går fram och tillbaka till min mailbox för att maila iväg beslutet. Och varje gång jag har NÄSTAN gjort det så börjar jag tveka och ger mig en timme till för att tänka. Om och om igen.

Det handlar om två fotoutställningar som jag har möjlighet att delta i. En i juni och en i september. Jag har aldrig haft någon fotouställning så jag vet inte riktigt hur man gör och därför vet jag inte om jag tar vatten över huvudet på mig om jag bokar mig till bägge tillfällen. Har jag tillräckligt med bildmaterial? Är mina bilder något att visa? Vilka bilder? Vilket format? Hur ska dom ramas in? Hängas? Behöver jag hjälp? Tusen frågor som plågar mig varje gång jag ska skicka iväg det där mailet.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Stäng dig ut i det okända! Låter spännande och lite tid har du om du vill skaffa mer bildmaterial.
Att möta en publik är härligt, de må gälla musik, målat & tecknat eller foto. Säkert kan du få fram information du behöver, fråga! Hjälp kan du säkert få av annan utställare... Om du fegar ur, ja då har du säkert ett evigt "tänk om", att tanpas med resten av ditt liv. Lycka till Anna :-)
Synd att inte Christo var på gång, hi hi.

Anonym sa...

Skicka skicka! Klart du har bilder så det räcker, JA dina bilder är ngt att visa. Hjälp går säkert att få genom ngn, eller så får du åka på lite utställlningar och kolla hur de gjort!
Lycka till, så spännande!

Dubbelörn sa...

Det enda man ångrar här i livet är det man inte gjort!!

Så Go girl! ;)

Kram

Anonym sa...

Klart du ska göra det.. skicka det vet ja.. säjer jag som oxså är så tveksam till allt det där med foto. jag älskar att fotografera och vill ha en utställning nästa år på Österlen eller i någon annan byahåla.. Jag har ingen aning om hur man gör eller något av det du skriver om, men klart det finns massor av erfarna människor att fråga.
Ha de fint och vilket beslut du än tar önskar jag dig lycka till med dina bilder:-)
Tjingeling

Bilder från min kamera sa...

Ett sådant beslut bestämmer man nog inte så där rakt av. Hade det varit jag så hade jag nog vakat av och an. Inte vetat vilket jag skulle.

Båda eller bara ett av dom. Men oavsett hur du gör, så är jag övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst. Man måste tro på sig själv,att det man gör och eventuellt visar upp är bra.

Säkert finns det någon du kan rådfråga. Önskar Dig all lycka med dina bilder.

Anonym sa...

Snälla - tryck på den där skickaknappen! Det är klart att du ska delta i de där fotoutställningarna om möjlighet ges! :)

Anonym sa...

Snälla - tryck på den där skickaknappen! Det är klart att du ska delta i de där fotoutställningarna om möjlighet ges! :)

Selmas småprat sa...

Ser att du har så mycket dina bilder här så det blir nog en fin fotoutställning!

Maria sa...

Jag tror visst att du har bilder till en utställning! Jag tror också att du klarar det...men jag kan känna igen den där känslan av att slänga sig ut i något som man inte riktigt vet om man behärksar eller klarar av. Oftast så går det bra och har man väl bestämt sig så är det bara att sikta framåt. Lycka till!

Maria sa...

Hej
Gör det. Så tycker jag.

Anonym sa...

Skärp dig Anna!

Du vet precis vad du har att göra!!


Din vän Martin

Birgitta sa...

Jag förstår din vånda, just det man funderar över är om det är tillräckligt bra att visa upp offentligt och hur ska det det monteras så fotot kommer till sin rätt. Men jag tror att har du kommit så långt i dina funderingar om att ställa ut, så är det bara att köra. Lycka till, man måste över tröskeln emellanåt fast det känns otäckt. Kramar Birgitta

Mona sa...

Det är klart du ska skicka iväg ditt meterial! Dina bilder är ju helt sanslöst underbara!! Hur ska du annars få reda på hur det känns att ha dina alster till allmän beskådan?

Kram / Mona

Jeanette Nord sa...

Tveka inte! Go for it! Dina bilder är fantastiska och att möta en publik är hemskt/roligt/pirrigt/gräsligt/fantastiskt- allt på en och samma gång! Ställ dig frågan varför du tar dina bilder? För att stoppa i datorn? För bara dig själv? Eller för att dela med andra det du ser! Om svaret på det sistnännda är ja då tycker jag du skall ta chansen.
När väl steget är taget löser sig dina andra funderingar också.

Du kan!
Du är speciell!

Stor kram
Jeanette

Jeanette Nord sa...

Hej igen min vän!
Glömde berätta igår att jag har en tävling inne hos mig för att fira att jag "sett ljuset" och insett att jag bara har tid med en blogg. Med så mycket tid över till kreativt skapande måste jag ju lotta ut lite :-)

Titta in och prova lyckan vet ja!

Kram
Jeanette

Anna Stilla sa...

Ett stort tack till Er alla. För att ni hejar på mig, har förståelse och knuffar till lite. Det är Ni som gör bloggvärlden till en trevlig plats att vara på. Kram på Er!