fredag 18 april 2008

Paus



Jag tror att min blogg ber mig om en liten paus...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bara du inte slutar som flera andra! Akta dig, för då kommer en arg kattant och nyper dig i kinden!
Trevlig helg, kram!

Anonym sa...

Vikarierna funkar väl rätt så bra, den ena av dom är en husvikarie så hon har träffat barnen förut. Den andra verkar rätt så ny och hon är väl ännu mer tafatt än mig.
Kompetenta är som säkert men jag tror att det skulle bli mycket lättare, både för dom och för barnen om de två vikarierna lärde sig bättre svenska, varannan mening förstår inte barnen för att vikarierna bryter såpass mycket och hoppar över ord... =/
Om dom har någon utbildning har jag ingen aning om, dom är anställda som barnskötare i vikariepoolen men mer vet jag inte, tror inte dom har någon särskild utbildning faktiskt.

Och ja, en blanding av asfalt och gräs skulle nog funka bättre än att ha nästan bara asfalt, =)

Lady Stalker sa...

Ta en paus, men försvinn inte! Jag som precis upptäckt denna kloka, insiktsfulla, fina blogg - och kvinnan bakom.

Kramar i massor!

PS. Vilket vackert foto förresten!

Birgitta sa...

Det känns så ibland tycker jag, att det behövs andningstillfällen, men jag hoppas inte så långt, för jag tycker om att titta in till dej här och se vad du skriver om idag och se dina fina bilder. Förra inlägget vad så insiktsfullt och klokt och så sant, vi behöver tänka sådana tankar ibland, det gör oss gott att påminnas om att vi lever just nu i denna stund. Kramar Birgitta

Birgitta sa...

Och du, jag glömde säga, tack så mycket för dina fina ord hos mej, det värmer.

Jeanette Nord sa...

Anna min vän, ta en paus men försvinn inte från blogg världen för alltid! Jag njuter så av besöken hos dig och dina kloka, roliga och insiktsfulla inlägg. So don`t go away!

Inspirerad av din blogg och dina härliga berättelser om körlektionerna så har jag gjort en liten present till dig. Du kan läsa mer i dagens inlägg på min blogg. Du kan väl skicka ett mejl med din adress så skickar jag den hem till dig!

Kramar i mängd!
Jeanette

Anna Stilla sa...

Tack! Jag saknar ord för att beskriva min glädje när jag läser era kommentarer!