söndag 13 april 2008

När inte ens titel vill skriva sig...



Hur ska man skydda sina barn från det hemska som väntar runt hörnet?

Jag läste nyss att 42-åringen har erkänt att han har mordat 10-åriga Engla och grävt ner henne i skogen. Jag kan inte låta bli och gråta. Det måste vara det värsta en förälder måste gå igenom. Jag kan inte komma på något som är värre. Jag bara kan inte... Alla mina tankar går just nu till flickans familj som måste lära sig att leva med den ofattbara sorgen.

Jag ville skriva om sorgen, barn och rädsla. Men jag kan inte. När man försöker prata om svåra saker så fastnar orden i halsen ibland. Mina ord fastnar på fingertopparna och vill inte skriva sig...

7 kommentarer:

Lady Stalker sa...

Du har så rätt. Det finns inga ord för detta.

Kramar!

Anonym sa...

Det är så hemskt! Men det är ju bra att han erkände så att Englas mamma får hem sin lilla flicka. Det finns så många olösta försvinnanden i Sverige där offret aldrig hittats. Tänk så hemskt att aldrig kunna få begrava sitt barn!

Dubbelörn sa...

Fruktansvärt... o mina tankar går till mamman. Vilka helvetes kval hon ska genomlida... Att mista ett barn är tillräckligt, men att dessutom mista på detta grymma sätt är outhärdligt.

Maria sa...

Hej
Jag förstår precis, det finns inga ord som räcker. Arg och ledsen känner jag mig. Och frustrerad. Varför ska sådant här hända? Hur kan mänskligheten vara så här? Vi har också gråtit här hemma, barnen med. De är stora nu så de läser på löpsedlar och förstår att något fruktansvärt har hänt, så vi berättade för de.

Birgitta sa...

Förstår din känsla och vanmakt, när det värsta i en människas liv blir till verklighet, ingen skulle behöva uppleva detta. Kramar Birgitta

Unknown sa...

Javisst är det hemskt det som hänt,finns inga ord för detta fruntansvärda!=(Man tänker på den stackars flickan och hennes sista minuter i livet,hur kan man skada ett litet barn,jag förstår inte!??
Gråten sitter som en klump i halsen,tänker på hennes familj som måste må hemskt dåligt.=(Allt bara för att en galning fick gå lös,VARFÖR???

Kram Maria

Millis sa...

Jag har inte heller några ord!