tisdag 22 april 2008

Handmade



Idag har det kommit ett paket till mig. Jag tyckte att det var synd att öppna det för paketet var så fint inslaget. Så jag gjorde mig en kopp te och satte mig ute på altanen och tittade på paketet en stund. Sedan började jag prassla med det fina röda pappret...



Där inne hittade jag en Körkortsängel från Jeanette. När hon berättade om för mig att hon hade gjort den till mig så kände jag mig oerhört speciell. Rörd och stum av glädje. Världen är trots allt fantastisk. Det är så lätt att tro något annat när man dagligen läser om mord och elände. Men vid sidan om det så finns det vanliga, vänliga och underbara människor. Som Jeanette.



Jag har hängt Körkortsängeln på hallspegeln. Därifrån kan hon sända mig sina beskyddande lyckovibbar. Det behövs nu för att nästa vecka har jag lilla uppkörning. Klarar jag det så bokar min lärare tid hos Vägverket för den riktiga uppkörningen. Om jag inte klantar mig så har jag körkorkortet innan maj månad tar slut. Om jag inte klantar mig som sagt.




Rusta är en av de affärer där jag sällan förväntar mig att göra ett fynd. Men idag har jag gjort världens bästaste köp. Ett par trädgårdstofflor för 79kr! Tofflorna fanns i många färger men jag har valt de rosiga. Ibland vaknar det en liten flicka inom mig :)



11 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så fin! Så fiin! En sån skulle ja me vill ha. Men jag får komma in hit och titta då jag behöver lite kökkortsängelsbeskyddspeppning.

Anonym sa...

Fina tofflor, =)

Ja, kakan blev extremt misslyckad, rätt ner i soporna.. :/ Vi har köpt lite torra småkakor till alla er gäster men om du vill så får du såklart ta med lite fikabröd, =D

Birgitta sa...

Vilken lyckodag med så fin och omtänksam present och dina träskor är ju som gjorda för vandring i trädgård och gräs. Håller tummarna för din uppkörning. Kramar Birgitta

Jeanette Nord sa...

Härligt att hon kom fram! Och glad att du tyckte om henne! Håller tummarna för "lilla uppkörningen! Det går säkert jättebra och snart kan du susa fram i vår- och sommarnaturen alldeles på egen hand med bara kameran som sällskap....

Kram
Jeanette

PS Min utställning har blivit framflyttad till mars 2009 av de gulliga människorna på medborgarkontoret! De sa att besöksfrekvensen brukar vara dålig i januari ( och ingen har pengar efter jul att köpa tavlor för....) så därför föreslog de mars istället. Så nu har jag oceaaaaner av tid och kan skjuta fram allt till sista minuten som vanligt. :-)


PPS Jag har också drabbats av samma tråkiga spam. Hur gör du för att ta bort det?

Frida sa...

Snygga tofflor, ska nog ta mig en tur till Rusta :)

Anonym sa...

Jag har köpt trosor på Rusta -det du! Tofflorna är jättefina!

Anonym sa...

Såg inte att det samma inlägg, skulle ju skriva att det var en mkt fin present också!

Maria sa...

Hej Anna!
Lycka till med lilla OCH stora uppkörningen! Det går säkert finemang nu med ängel och allt!

Rusta har en del fina saker faktiskt, som man kan bli riktigt förvånad över att hitta där...

Mona sa...

Både Rusta och Jysk är underbara butiker att gå och kika i. Jag har fyndat både det ena och det andra på båda ställena. Jag håller tummarna för att uppkörningarna ska gå bra.
Kram / Mona

Anna Stilla sa...

Tack så mycket för Era fina kommentarer.

Ang Jeanettes fråga om spamborttagning: när jag skulle ta bort spam från mina kommentarer då hade jag svårt att hitta en sådan funktion. Jag visste ju att det var möjligt att bort kommentarer men hur? Jag letade och letade men hittade inget. Så jag publicerade min egen kommentar under själva spamet och varnade andra läsare för att det var spam. Men när jag publicerade min kommentar så fick jag se att bredvid alla kommentarer fanns det en liten soptunna-symbol. Då var det bara att klicka på den och ta bort oönskade kommentarer. Men jag förstår inte varför jag måste själv publicera min egen kommentar för att kunna se soptunnan. Jag var ju inloggad iaf. Nåja, det viktigaste var att jag tog bort spamet.

Kram på Er alla!

Anonym sa...

Jag kommer säkert att blogga ett år till..minst!
Vill du vara med och vinna kassen?