torsdag 27 mars 2008

Layout



Jag har bytt layout igen. Sedan jag laddade hem den där fina layouten med paddan så grämde det mig att det var inte jag som tog bilden på paddan. Det kändes inte rätt att i en bildblogg använda sig av andras bilder, även om det skedde ju helt lagligt. Så jag bytte mig tillbaka till min egen header.

Bilden på snigeln tog jag för ett par år sedan och publicerade den i ett inlägg som fick namnet Vårkänslor. Idag har jag lekt lite med bilden. När jag publicerade bilden för första gången så fick jag frågan om bilden var på något sätt manipulerad. Men det är den inte. Blomman är påklistrad varken i Photoshop eller i verkligheten. Den fastnade på snigeln av sig själv. Jag hade tur som höll i kameran då.

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Bilden är så läcker!! Kan inte jag få gå kurs hos dig o lära mig mer om layout o annat ;)

Kramar

Anonym sa...

Här var det fint, och jag förstår det där med paddan! Bilden på sniglen är ju fantastisk - vilken lycka att fånga det!

Anonym sa...

Mycket läcker bild på snigeln! Jag har oxå lite ångest om min nya layout på bloggen - gillar den samtidigt som jag tyckte det var roligare med tex en egen header...

Anna Stilla sa...

Tack så mycket. Jag tror att foto handlar om det, att fånga ögonblicken. Ibland har man tur och träffar på en snigel bärnade på en blomma :)

Unknown sa...

Ja,det gäller ju att ha kameran framme,så man hinner ta dom där fina ögonblicksbilderna man aldrig hinner annars..snigeln är så söt,verkligen en fin bild!=)
Jadu,det ska ju kännas rätt,vilken bakgrund man än väljer,den ska ju passa en själv och man ska känna sig tillfreds med den.Själv så har jag en bakgrund därifrån din med grodan fanns..

Kram Maria