torsdag 10 januari 2008

Tidsresan

Denna vecka ska gå över till historien som "minnenas vecka". Först får jag tag i skivan som jag har letat efter i ca 15 år och som väcker fina minnen hos mig. Bara det är en stor händelse för mig.
Och igår fick jag ett mail från min syster. En gammal klasskompis till mig har hittat henne via nätet och bad henne om att skicka en länk till mig.
Länken är till en sida där man kan träffa sina gamla klasskompisar. Jag loggade in och plötsligt fick jag träffa de som jag inte har sett på 20 år. Vi var barn då. Nu verkar alla, i synnerhet killarna, så vuxna.

Det känns som att förflytta sig i tiden. Det är underbart.

4 kommentarer:

Maria sa...

Ibland kan dagar bli sådär "förtätade". Tur att de dagarna finns!

Anonym sa...

Oj....du gör en "tillbakaresa" just nu....kopplar ihop banden från barn och ungdomsåren....
Man kan bli nostalgisk för mindre..
Du har det fint här inne nu Anna....som det var från början nästan ..med denlilla damen som sitter där och skriver....den är så fin...är det du som har tecknat henne?
Hoppas att du mår bra och att du lyckas få till det med bilens växlar och allt...så småningom...rätt vad det är så bara sitter det där, brukar jag säga...'
En stor kram till dig på det nya året!

Millis sa...

Vad härligt det låter!

Hoppas att du har det bra!
Kram

Anna Stilla sa...

Bilden som Clara frågar om har jag inte tecknat själv. Den hittade jag på nätet. Jag såg direkt att damen på bilden är ruskigt likt mig :) Så hon fick vara med i min blogg i många omgångar.