söndag 30 december 2007

Tacksam


Foto: Anna Stilla

Egentligen vill jag ha ett antikt skrivbord i ek, helst i art deco. Men det har jag inte. Istället har jag ett litet skrivbord som jag för några år sedan fyndade på second hand. Skrivbordet kostade hela två guldpengar. Nu ska jag måla om min kära möbel. Jag vill ha den i grått och vitt. Men jag får genast beslutsångest. Ska skivan vara vit och benen gråa eller tvärtom? Jag lutar mot skivan i grått. Sedan måste jag bestämma mig för vilken nyans av det gråa ska jag ha. Så jag har tagit hem färgkartor och ska försöka fatta det svåra beslutet.

Jag måste skryta lite. Från Trollmor på Pepparkaksvägen har jag fått en utmärkelse.


Hon har skrivit så fint om min blogg att jag känner mig både generad och tacksam. Jag har bloggat i över två år. Det har blivit en vana för mig. Bloggandet mobiliserar mina hjärnceller till lite arbete. Ibland undrar jag om jag är för personlig, eller kanske för ingetsägande. Ibland skriver jag av mig min förtvivlan eller ilskan. Då kommer mitt samvete och försöker göra mig osäker. Men Trollmors utmärkelse lyfter mig upp bland molnen och ger mig nya bloggkrafter! Tusen tack!

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Oh Anna, du är verkligen en värdig vinnare! Önskar dig ett underbart Nyår - utan raketer! Och hoppas ditt 2008 blir fyllt av fantastiska upplevelser, kärlek och glädje!

Stor Kram
Jeanette

Anonym sa...

Jag hade ju tänkt utnämna dig, men så tänkte jag att någon annan hade säkert hunnit före och visst var det så!

Anna Stilla sa...

TACK! TACK! TACK!