söndag 7 oktober 2007

Evan Almighty



Den är inte alls så histerisk som Bruce Almighty. Snarare tvärtom. Rolig, skön och behaglig att titta på. Så om ni känner er trötta och hängiga så hyr filmen, köp ett halv kilo godis, lägg er i soffan och låt hjärnan slöa ett tag.






3 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar vara en mysig film....den nedersta bilden med aporna var ju för söt....:=)
Sen blir jag glad när jag läser ditt inlägg om grytlapparna....du är ju för go ....som blir lycklig över ett par virkade grytlappar....tänk om alla var som du....då hade det inte varit några krig i världen.
Jag tycker det är så skönt att läsa dina inlägg....för då vet jag att jag inte är knäpp eller konstig på något vis...för jag kan också bli lycklig över en liten fyndad sak på Röda Korset, den kan jag sitta och vända på och klappa på långa stunder ...och tycka att den är fullständigt ...underbar :=)
Jag tycker att du gör ett förståndigt drag när du förenar dina bloggar....det tar ju trots allt lite tid att sköta en blogg...jag tror det här blir kanon...Anna !
Vi kämpar på med våra idéer och projekt och så ses vi på bloggarna lite då&då....ha det bäst!!! Stor kram

Anonym sa...

oh ja den ska jag verkligen se på :D

Mona sa...

Jag känner igen mig i ditt inlägg om grytlapparna från en episod i somras. Till min verksamhet behöver jag tvättlappar. Mina systerkonsulter har köpt rosa i fluffig frotté på Hemtex för dyra pengar. Jag som älskar att göra lågbudget av sådant som kan springa iväg och bli hur dyrt som helst gick först lydigt till Hemtex för att se vad jag kunde hitta. Där fanns tvättlappar för 50 kr styck! Huga!!! Sedan gick jag på loppisen på Hammarbacken i Ludvika och handlade en stor låda frotté med både badlakan, vanliga handdukar och flera små tvättlappar för bara 20 kr. Man kan bli lycklig för mindre.