onsdag 5 september 2007

Lite innan jag lägger mig



Väldigt irriterande måste jag säga! Jag höll på att svara på alla 10 kommentarer från mitt förra inlägg. Jag skrev och skrev och när jag skulle publicera det så vips, var all min text borta. Suck...
Så jag säger det här istället och en aning förkortat: Tack alla ni rara läsare för att ni finns. För länge sedan stängde jag av kommentera-funktionen. Det var Clara som fick mig att öppna den och jag var lite tveksam i början men jag ångrar det inte. Det känns så bra när jag läser era kommentarer. Allihopa!

Och så visar det sig att vi är fler som tar körkort. Nu för tiden måste jag och min privata handledare gå på en utbildning för att vi ska kunna köra tillsammans. Det gjorde vi i söndags och jag kände mig lite som UFO. Jag var nog den allra äldsta eleven. De andra var sisådär 16 år.

Varför en bild på två kaniner? Har Stilla blivit helt tokig undrar ni kanske. Antagligen inte ( fysikens lagar tillåter nog inte mig att bli ännu tokigare antar jag). Av en slump har jag hamnat i http://www.garageverkstan.se/ och där fick jag syn på dessa kaniner. Jag tänkte genast på Clarakanin och undrade om det är möjligt att det här paret är släkt till henne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen....titta! Det är ju Clarakanins kusiner Linnea och Linus...:=) Hihi....vad skönt med personer som är lika crazy som jag....måste ta mig en titt på den länken!!!
Du undrade var jag höll hus i din kommentar inne hos mitt....det undrade jag med för ett ögonblick...men sen upptäckte jag att jag var i sjunde himlen ! Nej, skämt åsido......jag har jobbat och sedan har jag ju "sopat" som du vet...men nu är jag uppdaterad!
En stor kram till dig, Anna...din tokfia!!!

Anonym sa...

Har varit inne på den sidan du nämnde och kollat nu....förälskade mig i denna figuren!!!
http://www.garageverkstan.se/photogallery/Vara%20Dockor/Stor%20snigel2.jpg

Anonym sa...

När jag skulle anmäla mig på körskolan så satt receptionisten i telefon och då hon såg mig så sa hon -Nä, nu måste jag sluta för nu står det en mamma här och vill nått.... Kan även tilläggas att körskoleläraren är yngre än mig.

Lallis sa...

Näää.. JAG trodde att jag var äldsta eleven. Iaf på körskolan här i stan:p
Det känns lie dumt det håller jag med dig om. Speciellt när man sitter där och en nybliven 18-åring kommer in och har klarat kortet...*suckar*
Men... kul för honom/henne såklart!
Ha en fin helg.
Kommer gärna tillbaka isnart igen.
Kram Lallis