måndag 17 september 2007

Full gas


Foto: Anna Stilla


Jag känner mig så maktlös. Jag kan inte kommentera era blogspotsbloggar och jag vet inte varför. Det är något med min dator. Jag och Magnus har varsitt användarkonto och hos honom fungerar allt som det ska men hos mig hänger sig precis allt, sidor vill inte öppnas och tusen andra märkliga saker händer så fort jag flyttar på muspekaren. Magnus har tittat på "mitt" internet och konstaterat att det är faktiskt lite mysko. Jag vill ha en alldeles egen dator som ingen annan kille i familjen har tillgång till. För så fort någon kille sätter sig vid samma dator som jag så slutar den fungera för mig. Jag tror att det här har med manliga vibbar att göra. Så om jag inte har lämnat något spår i era bloggar då är det inte för att jag struntat i det utan för att i det här hemmet bor tre andra män!!!!


Jag håller på och pluggar till körkortet. Både teori och körning. Jag har nog världens bästa lärare. Fast å andra sida så är jag ju världens jobbigaste elev. Men jag blir lätt stressad av alla gasa-gasa-gasa-sakta ner-bromsa-växla. Och när jag ska växla ner till ettan så hamnar jag satans i trean.
Ibland rycker jag i växelspaken så pass mycket att jag tror att jag får upp den med rötter och allt. Och när Magnus demonstrerar hur lätt det är att växla och jag försöker vara lika lätt på handen som han då...ja... då hamnar jag i trean. Istället för ettan. Men jag tror att jag har en chans för att lära mig köra bil. Och Magnus verkar faktiskt behärskad och vrålar inte när jag gör fel.


Bilderna i dagens inlägg tog jag i helgen när jag och Nosan gick på en promenad. Jag gillar ormbunkar. De har så fina ornamentala former. Någon gång, när jag har för lite att göra, så ska jag försöka mig på en teknik som heter frottage med ormbunkar som utgångsform. Frottage har nog alla vi gjort någon gång i livet. Alla har nog lagt ngt mynt under papper och dragit över med krita eller blyertspenna. Det är frottage. Tänk er då alla dessa vackra ormbunkar...


Foto: Anna Stilla




Foto: Anna Stilla

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka vackra bilder du tagit...
Hoppas din nacke är bättre efter allt dansande och slängande med hår...helgen verkar varit slitsam men kul..
kram på dej..kicki

Anonym sa...

Mmmmmmm...ormbunkar är vackra, jag håller med! Utsökta bilder...lycka till med gasandet :=)

Millis sa...

Härliga bilder!!!
Lycka till med "lappen"
Kram

evanyberg sa...

Jättevackra bilder med ormbunkar, frottage har jag gjort med lönnblad blir så fint!!

Anonym sa...

Å vilka fina bilder!
Å, ja det här med datorer. Jag har killförbud på min dator, av precis samma anledning som du har. Då får jag direkt virus fast jag har världens bästa brandvägg och virusskydd. Och nu har det varit jättestruligt på min mailserver Spray, i flera veckor, och det är klart irriterande, men jag får påminna mig själv om att fö tio år sen så visste jag knappt var internet var, så det är inte klokt hur beroende jag blivit av det...