lördag 15 september 2007

Snacka om handarbete!

Filmat av Anna Stilla

***

Det är mitt första försök att lägga upp en film. Kan ni se filmen utan problem? Hemma hos mig öppnar jag den med Quick Time men jag vet inte hur det fungerar i bloggen. Jag har filmat en kille som spelar djembe, en afrikansk trumma. Själv har jag gått ett antal kurser för att lära mig den här konsten men mina händer verkar vara av betong när jag spelar :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det gick fint att se filmen. Klickade på playknappen osså rullade den igång.

Härliga rytmer!

Anonym sa...

Det gick alldeles utmärkt att titta och lyssna på denna videosnutt....TJOHOOO....tadam tada.......dansar omkring och känner urtidsmänniskan vakna i mig!!! Härligt!!!
Men Anna.....du har ju gjort väldigt höstvackert här inne.....nya bilder och ny header....så vackert och färgglatt...helt i min smak! Varmt och ombonat...och din bild med kottarna där, som fattat tycke för varandra...så vackert, och är det herr Kotte som har en blåklocka i knapphålet:=) Kram på dig Anna och ha en skön helg!!!!!!

Anonym sa...

Så fint & höstmysigt edu har gjort det!

Och filmen gick att titta på! Jag har provat på att spela Djembe på lärarutbildningen - mycket svårt men roligt! Det är tur att jag har en fenomenal trumslagare här hemma!