onsdag 15 augusti 2007

Tack mina bloggvänner!





Tusen tack till Er alla som läser min blogg. Igår kom jag tillbaka efter några veckors avbrott. Jag trodde att jag hade tappat mina bloggkompisar. För vem vill läsa en blogg där inget händer? Men när jag läser alla Era kommentarer och glada tillrop så blir jag verkligen rörd. Tack för alla dessa varma ord.

Tack Clara för den fina utmärkelsen. Jag känner mig hedrad.



Vet ni vad? Det känns som att komma tillbaka till ett gammalt gäng som håller ihop i vått och torrt. En blick över Era bloggar och vips får jag veta vad Ni har gjort medan jag var borta. Persilja skaffar sig en Pommac, Lisa i Kallix syr underbara änglar och ballerinor, Lantluft sprider glädje för sin man genom att använda sig av en gnutta väldoft, Trollmor roar sig på möhippor.

Och vad gör jag? Spelar twister och viker mig av skratt när andra trasslar ihop sig.

4 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Hjääälp, rop på hjääälp, känner att Husmodern anno 1924-36 tar över, jag kan inte andas. Var är jag, var finns jag??!! Onduleringar kontra körkort o bilfärder till E-tuna?! Känner att jag behöver luft!!!

Här av mig o tror jag inte klara av denna personlighetsförändring längre---*var är luktsaltet?*

Anonym sa...

Hi hi....vi är lite halvknäppa hela gänget...tror jag bestämt!
kolla in hos mitt så får du se....ta med dig luktsaltet :=)

Anonym sa...

Nännä, det är bara Clara som är galen, själv är jag heelt normal...
Twister visste jag inte ens att det fanns i Sverige, har bara sett det på Amerikanska filmer. Man måste vara mer än en för att spela det eller? (Hihi)

Anonym sa...

Åååh, har du skrivit om Pommac i din blogg! Twister spelas här också tills man drullar i backen av trötthet...