fredag 11 maj 2007

På kvällspromenaden




Dagen har varit ganska grå men ikväll har solen tittat ut och skapat mjuka och varma färger överallt. Jag tog med kameran och gick ut en sväng. Här får ni se några bilder från min kvällspromenad.




På ett ställe var vinbärssnäckorna överallt. Jag fick se mig för hur jag gick för att inte trampa sönder några. Jag trampar aldrig på några sniglar. Inte ens på spindlar fast jag avskyr dom. När jag ser sniglarna kämpa sig igenom någon väg där folk går eller cyklar ofta så lyfter jag på snigeln och hjälper den till andra sida. När jag var sisådär 14 år så funderade jag på om jag var en RIKTIG kvinna. För alla tjejer jag kände skrek när de fick se möss, daggmaskar, grodor eller sniglar. Jag tycker att de är fina allihopa.



Slutligen, kan ni se mig? :-)

6 kommentarer:

Stina sa...

Men vilken gullig snigelbild.

Ja, vet du...Jag har haft färger i hela mitt liv.
Men för 1 1/2 år sedan började jag måla om i antikvitt.
Nu kan jag välja vilken färg jag vill i alla rumm.
Kram Vännen! Stina

Anonym sa...

Åh, vilken härlig kvällspromenad, jag riktigt kände det som att jag var med dig! Älskar utblommade maskrosor, det är några av de vackraste blommor jag vet!

Anonym sa...

Vilka närbilder du är fantastiskt....snigeln är ju för fin.....här har du en till som räddar liv varje dag! Fiskar upp insekter ur vattentunnor, bär omkring på daggmaskar och sniglar, fångar getingar och andra insekter som förvirrat sig in i huset....har alltid varit intresserad av insekter , tycker dom är vackra! Vi är nog ganska lika ....tror jag bestämt!
Kram

Anonym sa...

Du är skuggan till höger, va!?

Lin & Lavendel sa...

Åh, vilka fina bilder!! Snigeln är så söt!

Millis sa...

Underbara bilder! Jag brukar också göra mitt bästa för att rädda insekter, sniglar, maskar o.s.v.....men jag måste erkänna att jag inte brukar rädda fästingar...fy på mig.