onsdag 9 november 2005

Jag vill stanna hemma!



Äntligen fick jag träffa Thomas Wiehe. Vid några tillfällen missade jag hans föreställningar så nu var jag bestämd för att inte göra om det. Som vanligt tittade jag sönder hela pjäsen, en arbetsskada eller? Jag följer sälland handlingen i ngn pjäs utan kollar hur dockspelarna har löst olika praktiska frågor, hur dom ger dockorna liv osv. Om jag fick bestämma i Wiehes pjäs så skulle jag se till att mörklägga hela rummet och belysa scenen. Det ger en sådan magisk stämning tycker jag.
Om en liten stund måste jag åka och spela djembe. Egentligen känner jag inte för det ikväll men om jag stannar hemma så ringer Jan och gnäller på mig. Så det är bara att ta sig i kragen och åka.

Nareszce moglam obejrzec jedno z przedstawien Thomasa Wiehe. Jak zwykle nie sledzilam akcji tylko ocenialam jak on rozwiazal rozne praktyczne problemy. Gdybym ja robila jego przedstawienie to zacienilabym caly lokal i oswietlila scene. To daje taki magiczny nastroj.
Za chwile musze jechac na moj kurs i djembe. Wlasciwie to mi sie nie chce ale jak zoztane w domu to Jan zadzwoni i bedzie sie skarzyl, jak zwykle. Nie ma innego wyjscia, trzeba wziac sie w garsc i jechac.

Inga kommentarer: