lördag 23 juni 2012

Helad i hästhagen


Igår fastnade jag framför tv och såg en vidrig skräckfilm. Sedan hade jag svårt att somna. Jag var rädd för onda människor som får för sig att det är ok att stycka andra människor med motorsåg. Jag vet att det var bara en film men de blodiga bilderna etsade sig i näthinnan på mig. Jag fick inte bort dem, hur jag än försökte. Idag gick jag ut och fastnade i en hästhage. Jag satt på en sten och tittade på hästarna som helt lugnt tuggade på gräset. De frustade behagligt och jag glömde bort de hemska bilderna från igår. Där, i hästhagen, blev jag en hel människa igen.

 Aldrig mer att jag ska titta på skräckisar...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Själv älskar jag skräckisar, men det får inte bli för mycket blod. Det ska vara spänning. Att sätta sig ute i naturen och betrakta hästar är en fin mental bild tycker jag :)

Gunilla Wahlsten Design sa...

Naturen o djuren är underbara helare! Funderar på att bli trädkramare eller varför inte hästkramare:) Önskar dej en härlig sommar med mycket naturupplevelser och vila av själen.

✿Ewa sa...

Anna, vilka fina bilder du tar! Helt fantastiska! Önskar dig en härlig sommar!

ps, Dina fina tovade sagor med Petter bla är så omtyckta av både vuxna och barn på min förskola.

Kram

Anna Stilla sa...

Tack! Vad glad jag blir!

Anonym sa...

Ännu en vacker hästbild! Jag är lite kär i hästar, men jag umgås tyvärr inte med någon! Att kommunicera med dem låter spännande, jag förstår att det pirrar!
Hoppas du inte har hovfobi! :)

Anna Stilla sa...

Nä, ingen hovfobi :)
Jag har till och med gjort rent hovarna. Att göra rent människofötter skulle kännas som straff för mig.

Toril sa...

Nej varför ska man skrämma vettet ur sig själv? Det har jag aldrig fattat...så ett bra beslut! Å att sitta i en hästhage å prata med hästar som du visar i ett annat inlägg låter underbart! Jag älskar hästar och kan sakna doften av dem å deras frustande...allt gott..blev så glad att du tittat in å kommenterat!