söndag 27 december 2009

Borta bra...









Borta bra men hemma bättre!

Nu har vi landat, både bokstavligen och icke bokstavligen. Jag envisas med att påstå att jag lider av jetlag :) Trött är jag som 17. Förvirrad och yr som om jag vore bakis. Men det enda jag häller i mig, nästan hinkvis, är vårt goda, svenska vatten. Man blir lätt bortskämd och vill tro att vatten smakar lika gott överallt i världen. Men icke! Det polska kranvattnet smakar som vatten i någon simhall. Det gick inte att dricka så jag har levt på mineralvatten i en vecka. Kan ni förstå hur lyxigt det känns att bara kunna vrida på kranen och släcka törsten?

Trots det smått äckliga klorvattnet har jag haft en underbar jul. Jag har skrattat så mycket att jag kissade på mig och syrran fick låna mig ett par mjukisbyxor. Jag har ätit så mycket mat att jag tror att mina nerkissade mjukisar har blivit för små för mig i alla fall. Jag är trött men ack så nöjd!

6 kommentarer:

Erik sa...

Låter underbart! Skoj att ni haft en skön och rolig vecka i Polen. God fortsättning! Hmm, jetlag, har inte Polen samma tid som vi?

Anna Stilla sa...

Javisst Erik, Polen tillhör samma tidszon som vi. Jag skämtade om jetlag :))

Ancan sa...

Vad härligt det låter med en sån kulig jul :)
fast det är kul att vara borta så är det alltid skönt att återvända hem igen :)

Anonym sa...

Haha, DÅ har man haft roligt! Välkommen hem, och skål ;)

Anonym sa...

Välkommen hem! Vad härligt du har haft det och jag förstår att du är glad för det svenska kranvattnet, vad jag förstår är vi ganska unika med det.

Jeanette Nord sa...

V Ä L K O M M E N tillbaka! Låter som en alldeles fantastisk jul. Vad är väl lite läckage om det är orsakat av gapskratt! Härligt!

Kram på dig
Jeanette