tisdag 30 december 2008

Du klarar det: utlottning!



Snart är det dags att avge nyårslöften. En del gör det, andra inte. Jag gör inte det för att livet har lärt mig att nyårslöften är väldigt svåra att hålla. Däremot har jag tänkt att utmana mig själv på en del olika saker. Saker som jag vill genomföra, bli bättre på eller rent av lära mig. Oavsett om man lovar sig själv något eller utmanar sig själv så behöver man lite uppmuntran på vägen, eller hur?

En stor del av framgången är framtidstro och optimism. Därför har jag tänkt att min sista goda gärning för i år blir en utlottning. Jag lottar ut en av mina mest kära bilder. En nyckelpiga som kämpar sig uppför... ja, vad kämpar hon sig uppför tror ni?

Bilden är inramad i en clipsram, med svart passepartout av hög kvalité, signerad och klar för upphängning. Om du känner att du behöver lite uppmuntran eller om du vill muntra upp någon annan så är bilden en perfekt gåva för dig.

Berätta om utlottningen i din egen blogg (om du har en sådan), lämna en kommentar under det här inlägget och skriv vad du tror nyckelpigan klättrar upp för så kanske blir den just din. Min familj som vet exakt vad nyckelpigan klättrar upp för får inte avslöja det för andra läsare! Oavsett om du svarar rätt eller inte så deltar du i utlottningen.

Utlottningen pågår fram till 6 januari 2009. Den 7 januari drar vi lotten!




Bilden, inklusive passepartout, är 30 x 40 cm


Som grädde på moset... Chuck Berry!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig bild som man naturligtvis vill ha ... :-)

Jag tror att nyckelpigan kryper längs en hårig arm.

"Du klarar det!" motsvarar ungefär "Det måste gå!" som min farfar sade.

Kramar!

Anonym sa...

Hej du!
Nyckelpigan kryper fram genom hundens päls! Härlig bild!

Jag länkar på min blogg!

//Cissi

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen av den fina tavlan.
Tror att nyckelpigan kryper i ditt hår.
Skulle vilja ge den till min dotter, som har det svårt just nu.

Ha det gott // Nettan

Anonym sa...

Jag tror oxå den klättrar upp på hunden din! Hade varit väldigt roligt att vinna din fina bild!

Anonym sa...

Hej och gott nytt år!!! vilken fin bild du tagit på nyckelpigan, och "ordspråket" känns helt rätt för årets nya utmaningar och kan säkert behövas titta på flera gånger om som lite pepping, så självklart vill jag vara med i din utlottning och hoppas ju bli den glada vinnaren. Jag gissar på att det är någon form av hår nyckelpigan kämpar upp i och med tanke på din profilbild på dig och hunden så tror även jag på hundens päls.
Ha det gott!
Lotta

Anonym sa...

Jag tror att lilla Maria är på väg längs ett ögonbryn. Ditt kanske? Och hon kommer att klara det - vad det nu är!

Anonym sa...

Den lilla nyckelpigan klättrar nog i ett blont hårsvall. Och visst klarar hon det!!!
gotland@speedmail.se

Helena sa...

Hej
Jag tror att nyckelpigan klättrar uppför hundens päls! och upp kommer hon att ta sig.
//Helena

Mona sa...

Nyckelpigan klätrar givetvis på Magnus huvud. Om jag vinner tavlan ska jag hänga den i mitt arbetsrum på väggen framför min arbetsplats. Jag har en gedigen utmaning att ta tag i och vet att jag kommer tvivla mången gång. Då är det bra att se lilla nyckelpigan kämpa och läsa texten "Du klarar det!"