söndag 24 februari 2008

Dubbel Stilla



Det är kallt, ruggigt och grått. En perfekt dag för att stanna hemma och leka med Photoshop.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen sluta.....det här var ju för häftigt....ser ut som Stilla och Stilla konverserar :) Rekommenderar du boken om Photoshop som du läser ? Herregud...jag undrar bara när jag ska lära mig detta...KRAM

Anonym sa...

Wow, vilket foto! Jag vill också ha photoshop!

Anonym sa...

Ja verkligen - det är så himla skoj och fixa och trixa lite med photoshop!

Mona sa...

Vad du kan!!! Men vet du Anna, jag glömde visa dig "mitt" uttrycksfulla träd som jag går förbi varenda morgon på väg till tåget. Nästa gång du hälsar på måste jag få visa.
Kram / Mona

Persiljas Hus sa...

Å, vad coolt!!! Jag vill också kunna såna saker! Har verkligen bråkat med photoshop men inte blivit vän! Det gåååår inte! Förstår inte! (Och har för dåligt med tålamodet...)
Vad vackert hår du har!!!

RANA sa...

Amen hallå, vad är det här för cool blogg som jag har missat helt? Hittills, that is. :-) Jag njuter av bilderna och texten.

Anonym sa...

Nämen...nämen....nu blir jag alldeles stirrig här...Anna då....du kan ju inte bara skriva att du har köpt en system kamera !!! jag måste ju veta mer...vad är det för märke....var köpte du den .....vad kostade den...:=)
Du ser....det är livsfarligt att skriva nåt sånt inne hos mitt!!!
har man sagt A får man säga B.....sa alltid min mamma!
Kraaammmmm...oooohhh, vad jag är glad för din skull......och sedan är jag ju förståss lite avis också :) Jag vill ju också haaaaa...inte bra att bli drabbad av HA- begär...

Anna Stilla sa...

Tack, tack!

Hej Rana! Hoppas du kommer tillbaka fler gånger.

Kram till Er alla.