måndag 19 september 2011

Tuffa dagar


Imorse, när jag cyklade till jobbet, då var det kolsvart. Jag hade cykellysen på. Det var länge sedan sist. När lönen kommer då ska jag köpa en reflexväst. Annars lär jag bli överkörd av någon ouppmärksam bilist som tror att han är ensam på vägarna så här dags. Jag cyklade i regnet och tänkte på hösten. Jag tänkte på hur jag vill ha det för att kunna njuta av den. Det är lätt hänt att man blir sur och bitter för det regnar, blåser och har sig. Eller... så kanske är det inte för alla men jag kan lätt falla i melankoli och dysterhet. Därför måste jag hitta ljusa punkter i min höstliga tillvaro. Här är några saker som jag vill uppleva under hösten:
  • Testa så många olika träningspass som mitt arbetsschema tillåter mig. Gärna kundaliniyoga, core, simning och Tai Chi.
  • Sitta i bubbelpoolen och bara slappna av.
  • Bjuda mig själv på en ansiktsbehandling.
  • Hälsa på Elin, för det var väldigt länge sedan vi träffades och jag saknar henne.
  • Tvinga boknörden Viktoria att spela Rappakalja med mig för jag är sugen på att ljuga lite. Dessutom har Viktoria ett sådant härligt sätt att vara...
  • Gå ut på krogen med Magnus och dansa tills jag svimmar.
Nu, när jag har skrivit ner mina önskningar, så verkar höstrusket inte alls lika hotfullt som det gjorde imorse.

2 kommentarer:

Jeanette Nord sa...

Underbar lista! Visst kan bara själva skrivandet av en lista få en att må bättre? Jag älskar att skriva "att göra" listor och ofta lägger jag in något jag redan gjort för att få bocka av det bums. Fusk kanske, men jäkligt effektivt för att känna sig duktig och må bra!
Kram på dig!

Viktoria sa...

Anna, jag blir alldeles varm av dina fina ord. Vi måste boka en kväll, det får inte bara rinna ut i sanden.
Kram på dig!