onsdag 24 augusti 2011

Ashtanga


Igår gav jag järnet på Dans Fuego-passet. Idag har jag svettats mig igenom mitt allra första Ashtanga-pass. Imorgon kommer jag nog att behöva en lyftkran för att ta mig ur sängen.

Jag är rörlig. Antagligen är jag rörligare än de flesta i min ålder. Dessvärre har jag noll balans och ännu mindre styrka. Surt, väldigt surt. Men jag jobbar på det och jag gör det hårt. 

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!
Har hittat Din blott i vimlet eftersom Du har gett den ett sånt fint namn. Har varit inne i den och läst vid några tillfällen utan att kommentera! Tycker nu att jag bör ge mig till känna.... känner ingen mig i Ditt inlägg idag. Träningsvärk ,F&S, och att helt plötsligt bestå av en massa ömmande muskelfibrer... på ställen man inte visste att dom fanns! :) Vi hade kick off i söndags med 75 min Intervall Flex. Stum och stel är bara förnamnet. Allt Gott! MiaMaria

Anna Stilla sa...

Hej MiaMaria!

Vi testade Intervall Flex på funkiskvällen. Jag känner igen träningsvärken :))) Kära nån, i två dagar kunde jag knappt gå. Man får trösta sig med att träningsvärken bevisar att man har tränat ordentligt.

Tack så mycket för dina fina ord.

Kram
Anna

Maria Öhman(mimson) sa...

Så himla bra jobbat!