torsdag 21 april 2011

Skivan


En av mina besökare kommer att le när Hon får se den här bilden. För då vet hon att hennes Stilla-hälsning har kommit fram till mig. Hon heter Christin, hon är min stora inspirationskälla och hon är min bloggvän. Vi har aldrig träffats i det verkliga livet, vi bor så långt ifrån varandra och konstigt nog har vi aldrig haft "vägarna förbi". Idag kom det ett vadderat kuvert från Christin och i det låg det ett kort och en skiva med avslappnings-, meditations- och yogaövningar. Skivan heter Stilla, så passande! Tack Christin!

När barnen stack iväg till sina kompisar och Magnus till acroyogan satte jag på skivan och följde den behagliga rösten. Jag gled mjukt och fint i övningarna. Plötsligt började tårarna bara forsa och forsa. Avslappningsövningar är farliga, de kan lösa upp våra inre knutar. Och jag har många knutar, alldeles för många. Mina privata problem, oro, stress... den ena knuten är större än den andra. 

Framför mig har jag fyra lediga, härliga dagar. Kylen är fylld med god mat, hemmet är rent och altanen är redo för utelivet. Då ska jag bara ligga och njuta, lyssna på skivan från Christin och gå på skogspromenader. Eller så ska jag ligga i hammocken och dagdrömma. Eller... vem vet.

7 kommentarer:

Raija sa...

Vilken fin present du fick och så passande.
Så nyttigt med avslappning och meditation mellan varven och just detta att lösa upp knutar, är underbart. Kanske inte just när det sker, men efteråt känns det som om man är flera kilo lättare och man svävar fram.
Du hinner nog med att både lyssna på skivan och ligga i hammocken för vädret ska vara så fint här i påskhelgen i vår trakt...:-)

Anonym sa...

Söta Anna.....
Vilken härlig bild *skrattar*
Jag kände på mig att du behövde den och det var så passande med namnet!
Skönt att du får vara ledig några dagar.
Jag kom på att jag glömt maila dig och skicka bilderna...herregud!....som sagt,
så har jag varit väldigt ego senaste veckorna.Förklarar helt kort, skriver mer ingående i ett mail.
Jag är sjukskriven för jag ramlade i en stentrappa på jobbet och föll pladask ner i ett betonggolv...AJ!...och skadade min fot.
Som det kan gå!!!
Hej så länge, min söta vän!

Christin

PS. Idag har jag lagat kirskålspaj till middag....det var gott! DS

Anna Stilla sa...

Hej på Er fina människor!

Tack för Era kommentarer och jag hoppas hinna med att inte göra så där värst mycket under påskhelgen. Precis som Raija skriver så blir det vackert väder som är värt att njutas av.

Men aj Christin, varför slänger du dig på betonggolvet? Det är väl inte så klokt?

Önskar Er en fin ich fridfull Påsk.

Kram!

KAMA sa...

:)

Raija sa...

Kollade in hemsidan för fodret ni använder och det var ju ett bra pris på det också eller ännu billigare än det jag använder. Väl värt att ta en fundering och kanske testa det också. Problemet är att min stora hund Teo är så kinkig och jag var så glad när jag hittade det här fodret som han gillar och äter riktigt bra av. Det kan inte vara så dåligt, för katterna gillar det också.

Anna Stilla sa...

Det viktigaste är att ha foder som djuren trivs med. Våran hund har inget emot kattens foder men katten tittar inte ens på hundens matskål :)

Erik "Semlan" sa...

Vilket härligt foto! Så passande kombination med skivan och katten i härlig vila. :-)
Gillar ditt bildsinne Anna.
Trevligt med bloggvänner, även de man kanske aldrig får träffa "irl". Jättesnällt av Christin.