lördag 19 juni 2010

Stora fynddagen


Mitt hjärta slår volter av glädje. Äntligen har jag hittat det jag har letat efter i åratal. En fårskinnsfäll till Nosan. Hon älskar allt som är fluffigt. Om vi är på besök hos någon och denne äger en fäll, en ryamatta eller något annat med lite fluff i då lägger Nosan beslag på det direkt. Hon har blivit en äldre dam nu som får ont i sina leder. Hon förtjänar lite lyx på sin madrass. Ett nytt fårskinn kostar alldeles för mycket, tyvärr, så jag har tittat efter begagnade istället. De jag brukade hitta var alltid alldeles för toviga, slitna och rent av snuskiga.

Idag är dock min lyckodag. På loppisen har jag nämligen hittat en alldeles fräsch fårskinnsfäll för 20 kr! Jag har hoppat av glädje och blev extremt kissnödig på köpet. Men äsch, vår älskade bullmastiff är värd det.


Magnus har hittat ett riktigt retrotält för 50 kr. Sara ska på ett läger och behöver ett tält. Det får gärna vara stort för om det regnar då sitter man ju inne och de moderna tälten som vi har är rätt så små. Ett helt gäng ungdomar får inte plats i ett sådant litet tält. Magnus och Sara har slagit upp tältet på vår uteplats för att kolla fyndet. Det luktar min barndom där inne. Jag är uppvuxen i sådana tält ju! Kära nån vad lyrisk jag känner mig just nu.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Vilken härlig fyndhörna!

Pia sa...

Lyckliga Nosan <3