lördag 27 mars 2010

Fönstersmycken










Christina, Fredrik och jag gjorde en konstrunda. Fredrik blev förtjust i en tavla som kostade bara 25 000 kr. Dessvärre hade han inte växel på sig så tavlan hänger fortfarande. Osåld. Jag blev förtjust i några mobiler. Jag vet inte vem som har gjort dem, det fanns inga uppgifter om det. Vackra är de i alla fall.

8 kommentarer:

Pia sa...

Vart har ni varit på konstrundan? Inte konstmuseét..eller? Faktorimuseét kanske? Berätta så man kan se dessa skapelser "live" :)

Maria sa...

Älskar mobiler av alla de slag! Så kul med vitlökarna!

Birgitta sa...

Vilka härliga fönstersmycken, jag blir inspirerad att skapa något, men just nu vet jag inte vad, men lusten finns.

Kramar och ha en fin påsk. Birgitta

Anna Stilla sa...

Tack så mycket.

Pia, mobilerna hänger i Folkhögskolans fönster.

Mari-Anne sa...

Hej! Mobilernas kallas även oror och är gjorda av studerande på Textil utan gränser, konstlinjen på Eskilstuna Folkhögskola. Gick själv på den utbildningen år 2006 och gjorde också en av tunna tyger, rosa plast och detaljer av aluminium. Utbildningen var jätterolig att gå på!

Pia sa...

Ok...tack för informationen Anna och Mari-Anne :)

Anna Stilla sa...

Tack Mari-Anne. Jag har funderat på att gå textil utan gränser. Jag tror att jag skulle älska utbildningen.

Mari-Anne sa...

Har du möjlighet så gå den utbildningen för att helt enkelt göra något som man gillar och mår bra av. Att träffa likasinnade är underbart. Alla har sin egen stil och inspirerar de andra. Men du verkar ju ha andra planer just nu. Men det ena utesluter kanske inte det andra? Lycka till!