söndag 21 februari 2010

En outforskad värld



Lucy vill inte gå ut för man kan faktiskt bli lite blöt om tassarna när man går i snön. Så hon är uttråkad och i ren desperation försöker hon utforska nya saker inomhus. Sådana saker som hon inte bryr sig om i vanliga fall. Som min tekopp, till ex. Har ni sett en katt som dricker te? Nej? Varsågoda, här är ett bevis på vad en desperat katt är kapabel till!

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Min äldsta dotter har en förmåga att lämna sin halvfulla tekopp på köksbänken för att "dricka sen". Vår Zorra går där varje gång och lapar i sig lite te med mjölk :-) Måste vara annat än tristess! En jättefin mugg dricker hon ur i alla fall!

Pia sa...

Te går väl ann....min katt kom jag på när han smakade på mitt vin en sommarkväll på farstukvisten :O
Kram

Anna Stilla sa...

Muggen vann jag faktiskt i en bloggutlottning hos Här och Nu (länken finns på min blogg). Det är nog den första och enda gången jag vann något. Och muggen är verkligen fin. Jag brukar dricka te i den. Jämt.

Och jag som trodde att min katt har blivit helt knäpp :)

Persilja sa...

DEN muggen är såååå vacker! Vackraste koppen jag vet. Men dyr. Lyllo dig som vann den! :)

Toril sa...

Desperation föder desperation! Kul katt:) Jag hade en katt för många år sedan..en röd abessinier..som faktiskt drack te med mig då vi satt ute på balkongen ihop. Så den som säger att katter inte har en personlighet kan dra dit pepparn växer. Kram

Nitida sa...

Känner igen detta med rastlösa katter den här årstiden. Jag har tre hemma hos mig och de kräver mer gosning och sysselsättning.