onsdag 16 december 2009

Vill man vara fin...



Det är märkligt hur mycket hjärnan hinner registrera under en bråkdel av en sekund. Jag såg hur min matkasse gled iväg. Snyggt och elegant. Jag tänkte på att det var tur att jag inte köpte ägg för då skulle det bli äggröra av dem. Jag hann se att bilen framför mig var tom och mitt i eländet kändes det skönt att ingen kunde se mig i backspegeln.

Jag har halkat, ramlat och slagit mig blå. Det skulle nog ej inträffa om jag hade mina grova kängor på mig. Men nej, jag ville prompt vara fin och gick ut i mina supersnygga stövlar. Hux flux så låg jag nere på marken och liknade en sjöelefant snarare än en välklädd tant. Väldigt pinsamt. På ostadiga ben reste jag mig upp, hann ikapp matkassen, skakade av mig snön och kröp hem.

2 kommentarer:

Re-dizain sa...

Stackare...tur att du inte skall resa till värmen så blå som du beskriver att du är! Inte roligt att få alla nyfikna blickar på sig då, inte!
Nätta och snygga skor är inget jag ger mig på nu förtiden:)
Mysiga bilder med din katt..

Erik sa...

Usch då. Ja halkan är utbredd över vårt land. Tur att du inte bröt någon arm eller skadade dig värre. Hittills har jag själv klarat mig från vurpor. ;-) (Fast nu när jag skrivit det så lär jag säkert lyckas halka omkull.) Kanske dags skaffa broddar?!