onsdag 18 november 2009

Hopp





Mitt syrénträd har tappat nästan alla löv. Om ett par veckor står det antagligen helt naket. Men om man kommer lite närmare då upptäcker man att trädet laddar upp för våren. Och det ger hopp.

Vi går också igenom våra inre vintrar, vi tappar alla löv och ser vissna ut ibland. Men precis som syrénträdet har vi en förmåga att ta oss igenom det. Och det ger också hopp.

3 kommentarer:

Erik sa...

Vilken fin liten text och snygga foton, speciellt syrénknoppen. Usch ja. Idag såg jag både vissen och blöt ut. ;-) Fy fasen, vilket novemberväder! Inte blev det bättre av att trafiken stod still under eftermiddagsrusningen. Allt för att Putins marionettpresident var på besök och skulle ut till Arlanda på eftermiddagen. Bussar kom inte och extra många trängdes på tunnelbanan. Bil var inte att tänka på. Vad har Medvedev för hotbild? Hade det inte varit lättare att flyga ut honom till flygplanet med helikopter. Jobbig hemresa, det var det.

Ancan sa...

Visst är det så :)
Och på något vis så är det som om man behöver en vissen period ibland för att riktigt uppskatta blomningen :)

Anonym sa...

Hej du bloggar vän!
Ville bara meddela att jag försvinner ifrån bloggeriet för ett tag. Känner att känslan ej finns kvar.. Vi njuta utav livet utan måsten. Kommer att sakna dig men jag lovar att hoppa in för att kolla vad du gör!

Kram
Cissi