torsdag 24 september 2009

Ullkappan






Jag har alltid velat ha en knälång, klassisk ullkappa. Som kan fungera som finkappa när man måste klä upp sig. Men samtidigt ska den fungera med en stor och fluffig sjal och ett par grova kängor till. Idag har jag hittat min drömkappa. På Myrorna, för 250 kr. Den är så fräsch att jag tror att dess förra ägarinna har haft den hängande i en garderob. Jag klämde på tyget och velade. Ska jag verkligen köpa en ullkappa? Men 250 kr är ju inte mycket pengar för ett sådant köp. Jag kan ha mina favoritkängor till kappan och känna mig hur snygg som helst. Jag velade minst en halvtimme. Sedan köpte jag kappan. Äntligen har jag en ullkappa!

Magnus står bakom mig och kikar genom min axel. Han läser det jag skriver. Sedan pekar han på texten och säger: Du ska inte känna dig hur snygg som helst. Du är hur snygg som helst.

Han vet hur man handskas med mig :)

5 kommentarer:

Re-dizain sa...

Det var en tuff kappa. Jag känner igen kännslan, 250 kr på myrorna är dyrt:) för ett plagg som man inte vet ens om det kommer till användning. Tur att man köper dom i af.

skapasaker sa...

Härlig kappa och grattis till ett bra köp! Det är så gott att gå in och läsa och se bilderna i din blogg. Jättefina! Imponerande att du hela tiden förnyar och hittar små saker i vardagen att skriva om. Själv har jag fullständig bloggtorka nu! :(

Maria sa...

Åh, vilken fin kappa! Och åhhh vilken karl som vet att ge komplimanger!

Åsa sa...

Såna som han bör man hålla fast i. Hårt men varsamt!

Anna Stilla sa...

Han vet hur man överlever :)