måndag 21 september 2009

Snart är det här!








Jag tog med familjen på stan för att visa dem en bit av Sverige. Bland annat Systembolaget. I Polen kan man köpa vilken sprit man vill i vilken matbutik som helst. Många butiker har dessutom öppet dygnet runt. På Systemet hittade jag ett vin som heter Castillo de Anna. Jag köpte inte det för jag dricker inte vin men jag tyckte att det var ett lustigt och romantiskt namn på ett vin. Och så har jag upptäckt att Panduro öppnar snart i stan. Vilken glädje! Jag behöver jämt något från Panduro och måste skicka efter. Nu slipper jag det! Jag började skutta av glädje och folk som satt och åt lunch på ett närliggande café, fick sig en föreställning på köpet. En del fnittrade medan andra stirrade något förvånade. Det är inte varje dag som en Stilla hoppar runt :)

7 kommentarer:

Johanna sa...

Jag berättade för pappa att panduro skulle öppna för typ två veckor sen, jag sa åt honom att säga det till dig. Men det verkar som han inte gjorde det alltså ;)

Anonym sa...

Så fin du är på fotona, vacker! Och jag förstår att du hoppar av glädje!

Estella sa...

Härligt med Panduro!

Jag blir lite nyfiken, är du själv uppväxt i Polen? Jag har också släktingar därifrån, fast långt tillbaka. Skulle vara roligt att åka dit någon gång! Det är ju så nära också...

Re-dizain sa...

Jag gillar dig! Du är så levande:)

Toril sa...

Gott att få släppa loss ibland:)

Anna Stilla sa...

Tack för Era fina kommentarer. E, jag är född och uppvuxen i Polen. Jag rekommenderar en liten resa dit. Så nära och ändå så långt borta :)

Norrdalen sa...

Nejmen, vad roligt. Vi bor i samma stad :) Var på stan igår en sväng och såg att de hade slagit upp dörrarna - perfekt, inte en dag försent!

Ha en bra helg!
Kram jannica