torsdag 27 augusti 2009

Två timmar av lyckokänsla









Idag har jag hälsat på en härlig bloggvän, Dubbelörnen. Ett hus omgivet av åkrar och skog, en solvarm trappa, surrande humlor och en god pastasallad. Det är som en helt annan värld. Stressande stadsljud försvinner bakom en och huvudet får vila sig ett tag. Jag tror att många utbrända, deprimerade, ledsna och trötta människor skulle må bra av att bo ute på landet, i sin lilla bubbla av natur, ro och behagliga ljud. Åtminstone ett tag. För när man lämnar stora bilvägen bakom sig och svänger in på den smala grusvägen då är det som att kliva igenom en port. Det känns så enormt tydligt att jag blir nästan chockad.

6 kommentarer:

Maria sa...

hej Anna!
Så kul att du hälsat på hos henne. Jag tänkte direkt när jag såg första bilden ; Dubbelörnen eftersom jag minns att hon köpte det där underlägget. Det var från när jag handmålade den ett och ett så då blev de ännu mer personliga.
Nu scannar jag ju in och gör lite fler, fast fortfarande små serier.

Dubbelörn sa...

Goaste Anna, det var så härligt att dig här på besök. Nästa gång kommer jag till dig ;). Ska bara vänta på Evelina *skrattar*. Sorry att jag fick rusa iväg, men vad gör man inte för sin bil... :)

Stor kram

Anna sa...

Visst är det härligt att bo på landet! Kan säga att om inte vi flyttat hit vet jag inte riktigt hur jag hade mått idag. Ha en skön helg! Kram

Ancan sa...

Jag blir alltid så glad av dina bilder!
Du är så duktig på att formulera dig i ord och bild.


Gå gärna in på min blogg o begrúnda det ämne jag filurar över idag.Frågan gör mig nästan sömnlös.

smultron sa...

Jag längtar också till landet men bekymrar mig lite för att det bara blir en massa flängande med barnen hit och dit. Och nåt villaområde känner jag inte för.

Förr eller senare så kommer jag i allafall att bo utanför stan :)

smultron sa...

Vilka fina underlägg var faktiskt det första jag tänkte när jag såg bilderna!